Masca Intensiva de Hidratare pentru par - Londa

"Uitarea este o lege a firii". Dar, dupa cum bine stii, exista si lucruri pe care nu le poti uita niciodata. Parul uscat si deshidrat te bantuie precum o fantoma, pana decizi sa lupti impotriva lui. Asa spune povestea. Dar Londa Professional prefera basmele cu happy-end si te invata cum poti schimba starea parului tau.

Cum il poti transforma din foarte uscat in foarte hidratat? Solutia este una simpla: Masca Intensiva de Hidratare (Moisture Kicker Mask) de la Londa Professional. Aceasta masca este un tratament intensiv de hidratare.

Formula sa cu micro-perle contine ulei de macadamia si extracte de grapefruit, care hidrateaza intens partile uscate ale parului, fara sa le incarce. Pentru ca el sa devina puternic si stralucitor.

Poti cumpara Masca Intensiva de Hidratare Londa din magazinele de specialitate si din saloanele Londa Professional la pretul recomandat de 60 RON.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • yshop pe 8 Aug 2008, 23:04
    Magazin online COSMETICE SI MAKEUP ieftine !!

    http://uniqueshop.yshop.ro/promotii.html Te-ai intrebat vreodata ce adaos isi pun magazinele din Romania la cosmetice, si de ce, desi la noi salariile sunt muuult mai mici afara cosmeticele sunt atat de ieftine...Nu te multumi sa platesti mai mult! Incearca sa cumperi de la noi, sunt aceleasi produse, aceeasi calitate si preturi mult mai mici. Ce-i drept nu platim chirie, angajati, utilitati ne permitem sa va oferim un pret bun. Produsele noaste se dau repede, deci exclus sa expire...Incearca-ne si convinge-te !! Yshopunique @ yahoo.com

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod