Mariana Căpitănescu și Emilia Dorobanțu îndrăgostite de ia romaneasca!

De cinci ani Iulia Martinescu se ocupă să-I "îmbrace" pe toți iubitorii portului tradițional românesc. Alături de echipa ei, frumoasa brunetă din Ponoarele, Mehedinți, se ocupă de confecționarea iilor și a costumelor populare. Este cunoscută în toată țara pentru calitatea și pentru modelele sale, iar solistele de muzică populară s-au împrietenit deja cu ea. Mariana Căpitănescu și Emilia Dorobanțu au spus adevărul despre tânăra afaceristă.
Mariana Căpitănescu apare des în costumațiile ei și ne-a vorbit despre relația cu Iulia. "În zona noastră, zona Olteniei, era mare nevoie de un om ca ea. Iulia a  făcut o cercetare la oamenii din zonă, s-a documentat mult timp, și a văzut ce modele de costume populare se poartă aici și a pus acest proiect în practică. Când ia comenzile, ea ține foarte mult cont de zona din care vine artistul. Este foarte deschisă la provocări și proiecte, un mare suflet, mi-a dat ii să le port neavând pretenția să-i fac reclamă.
Am făcut o ședință foto cu ținutele ei și am fost întrebată de multă lume de unde le am. Oamenii percutează imediat la frumos. Am văzut că Iulia și-a luat un avânt frumos cu munca ei, este deja cunoscută"
, a spus Mariana Ionescu Căptinănescu.

Și Emilia Dorobanțu o laudă pentru munca ei, cele două colaborează de mai bine de un an. "Relația mea de prietenie cu Iulia crește frumos de 2 ani, timp în care am descoperit un om minunat care pune suflet în tot ceea ce face cu foarte multă munca si seriozitate .
Fiecare ie are o poveste , iar atunci când o îmbraci te simți rafinata, sensibilă si mândra în același timp. Iulia știe că iubesc explozia de culori și iile în croi larg la baza gâtului ce-mi oferă mai multă feminitate. Într-un cuvânt, Iulia face „artă" la atelierul din Ponoare"
, a spus Emilia Dorobanțu.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod