Marian Capet, hairstylist: ”Anul acesta se poarta perucile!”

Marian Capet, unul dintre cei mai apreciati hairstylisti din Romania ne spune care sunt tendintele din 2017 in materie de culori de par si ce tunsori sunt in trend. ”Consider ca nu e gresit sa incercam tunsori diferite, culori diferite, de ce nu, stiluri diferite!. Indiferent de ce se poarta, eu sfatuiesc clientele sa poarte ce le vine bine si mai ales sa poarte ce le face sa se simta bine. Suntem intr-o continua schimbare, imbztranim, slabim, ne ingrasam, de la an la an suntem altfel, de aceea vad potrivit ca ar trebui sa ne schimbam si tunsoarea si culoarea.
Nu este gresit sa incercam lucruri noi, este gresit sa nu avem curaj sa facem lucrurile pe care ni le dorim!
”, explica Marian Capet.

Nici cand vine vorba de culori lucururile nu stau diferit. "Desi anul culoarea in trend este verde, in niciun caz, nu o sa fim cu totii verzi, insa putem gasi variante care sa ne avantajeze. Putem opta de exemplu pentru niste suvite kaki. Acelasi lucru se intampla si cand vorbim despre blond. Daca unei femei nu-i sta bine blonda, nu o voi incuraja sa se faca blonda, insa o pot ajuta sa caute acea nuanta de blond care i se potriveste”, explica specialistul Beauty Effect.

In ceea ce priveste tunsoarea, aceasta este determinata de culoare."Trebuie sa intelegem ca tunsoarea este determinata de culoare si reciproca este valabila.
Atunci cand mergem pe un stil clasic trebuie sa gandim tabloul in ansamblu, la fel si cand alegem modernismul sau nonconformismul, trebuie sa privim in ansamblu!
”, explica in continuare hairstylistul.

In tendintele anului 2017 regasim perucile si extensiile din par natural. ”Perucile sunt must have anului 2017 si impreuna cu extensiile din par natural pot ajuta pe oricine sa-si schimbe look-ul de la o zi la alta. De exemplu, acel alb acela extrem de prezent pe pagina de Instagram a lui Kim Kardashian, care de fapt este o peruca.
Foarte greu se poate aduce parul natural la aceasta nuanta si cu siguranta, daca ajung acolo, parul va avea foarte mult de suferit”,
conchide Marian Capet.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod