MARC JACOBS MOD NOIR

O combinatie sic de simplitate clasica si rafinament contemporan. O reintoarcere moderna la aromele intense de gardenie, MARC JACOBS MOD NOIR transpune un parfum clasic in sfera contemporana, Parfumul floral se deschide cu note proaspete de verdeata si continua cu aroma gardeniilor proaspat taiate, plutind deasupra aprei cristialine.
Moscul cremos lasa o aroma senzuala pe piele. Note de top: verdeata proaspata; Note de mijloc: gardenie si note de baza: mosc. Parfumier: Jean Claude Delville.

MARC JACOBS MOD NOIR este inspirat de imprimeurile nonconformiste, cu dungi ale designerului si de combinatia alb-negru ale colectiilor sale reprezentative. Designul unic al sticlei emana pasiunea lui Marc Jacobs pentru detaliile impunatoare si imbuna stilul clasic cu cel modern. Liniile albe si negre sunt in contract cu forma circulara, asa cum este si aspectul lucios cu cel mat. Ambalajul parfumului Mod Noir are un design contemporan contribuind la lookul modern si sofisticat al parfumului. Parfumul este disponibil exclusiv in magazinele Sephora. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod