Make-up Fest - eveniment dedicat integral machiajului

Make-up Fest este un eveniment dedicat integral machiajului și ediția cu numărul 7 de anul acesta va fi una specială. Evenimentul se va desfășura în perioada 2-3 Noiembrie 2019 și va avea loc la Crystal Palace Ballrooms București.

Make-up Fest este creat pentru a reuni timp de două zile profesioniștii din întreaga industrie.

Festivalul pune la dispoziție, cu ajutorul experților din domeniu, numeroase workshop-uri, demonstrații și prezentări de produse. În cadrul acestora, specialiștii, atât din România, cât și din străinătate, vor împărtăși propria experiență tuturor celor prezenți.
 
Festivalul găzduiește, ca în fiecare an, concursul Make-up Talent, tematica de anul acesta fiind Creative Make-up (show-uri, machiaj de film și teatru, efecte speciale, body painting etc.)

De asemenea, duminică, 3 Noiembrie, în intervalul orar 10:00 – 13:00 va avea loc și concurusul “Monster Parade by Kryolan” – în cadrul căruia concurenții vor realiza un monstru, liber la alegere, necondiționat de alegerea unui personaj.


La eveniment vor fi prezenți producători și distribuitori de produse și accesorii de machiaj, shop-uri și boutique-uri de machiaj, precum și școli de profil.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod