Mai multă strălucire cu GLOSSING

Atunci când te bucuri de un serviciu de vopsire în salon, te simți super. Mai sigură pe tine, mai frumoasă, mai femeie.
Însă cum faci să menții culoarea mereu vibrantă, fara să te vopsești la trei săptămâni? Răspunsul vine de îndată: mizează pe glossing.

Mai multă strălucire cu GLOSSING

Dacă nu știi exact ce presupune acest tip de serviciu, iată lămuriri de la specialista Wella Professionals, Antoaneta Stoican. ”Glossing-ul este un serviciu rapid de reîmprospătare a culorii pe lungimi și pe vârfuri. Se realizează atunci când culoarea s-a mătuit,  și-a pierdut din intensitate și din prospețime ( între vopsiri).”

De ce și cum?

De ce, când și cum se întâmplă acet lucru? De regulă,  atunci când optezi pentru o culoare mai mai naturală după ce, în prealabil, ai avut una foarte deschisă. Un alt caz este atunci când vrei un aramiu după un blond, iar părul își pierde repede din pigmenți. 

Alte cauze și motive?

Există, desigur. Iată-le: îngrijirea neatentă și incompletă a părului vopsit, decolorarea și mătuirea produse de soare.
Șiiiii……..mai există o cauză extrem de importanta!  Neutralizeaza insuficientă a procesul chimic de vopsire. Aceasta presupune eliminarea tututor reziduurilor chimice și resigilarea suprafeșei firului de păr. În caz contrar, cuticula rămâne deschisă, iar pigmenții ies foarte repede din firul de păr și nuanța se pierde.

Glossing în cuvinte

Ce presupune în mod concret serviciul de glossing? Realizarea unui amestec special de culori ( împreună cu o emulsie extrem de redusă ca și putere), potrivit culorii estompate/dorite, și aplicarea ei pe părul spălat și zvântat. Mixtura se lasă sa acționeze timp de 5-10 minute, după care se clătește.  Ia aminte: nu mai este nevoie de un tratament suplimentar, deoarece în amestec se adaugă, într-o anumită proporție, și un produs de îngrijire pentru părul vopsit, pentru o mai bună pigmentare.

Dacă optezi pentru glossing, te alegi cu o reîmprospătare rapidă a lungimilor, prceum și cu o nouă doză de strălucire, suplețe și vitalitate.



 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod