Machiajul in sezonul rece

Descopera produsele de machiaj care iti ofera hidratare, protectie si culori intense!

In sezonul rece, tenul are nevoie de o ingrijire suplimentara pentru a se proteja de temperaturile scazute si factorii externi care il deshidrateaza si agreseaza. Make up artistul Beauty One, Mirela Pancu, a selectat cele mai indicate produse pentru realizarea unui machiaj perfect si un veritabil tratament cu efecte antirid, nutritive si de hidratare.

Noile produse profesionale de machiaj Paese sunt secretul. Datorita ingredientelor atent selectionate precum uleiul de argan, cocos, unt de shea, aloe vera, acid hyaluronic, colagen, dar si unui complex de vitamine, produsele Paese hidrateaza, trateaza si ilumineaza pielea.

Pentru o extra-protectie a tenului si un plus de rezistenta a machiajului, inaintea aplicarii fondului de ten recomandam bazele de machiaj imbogatite cu vitamina E si ulei de Macadamia (Smoothing si Iluminating Base), ce creaza o piele de casmir si un strat lipidic protector.
Iarna este important sa alegi un fond de ten hidratant, iar gama Paese are solutii pentru fiecare tip de ten, inclusiv cel alergic.

In aceasta perioada sunt benefice tenului produsele cu un continut mare de lipide, iar produsele Paese fiind imbogatite cu ulei de Argan, sunt cea mai buna alegere.

Pentru fixarea fondului de ten, este indicata pudra cu ulei de argan Paese Mattifying Powder, potrivita tenului normal, mixt sau gras, ce confera o finisare mata si un puternic efect de hidratare, antiage si revitalizare, fara a incarca.

Poti folosi cu incredere fardurile si creioanele de ochi Paese, sunt rezistente la apa, deci vor ramane la fel de intense intrega zi si se bazeaza pe vitamine si ingrediente naturale.

Pentru un look fresh, aplica fardul de obraz cu ulei de argan Paese Blush with argan oil, vei oferi astfel o hidratare suplimentara tenului, dar si un efect de regenerare.

Si pentru ca buzele au cel mai mult de suferit in sezonul rece, salvarea vine de la rujul Paese Lipstick with argan Oil cu formula bogata in Vitamina E, antioxidanti si Omega 6, al carui pigment are o rezistenta indelungata.

Nu e momentul sa faci compromisuri, acum poti avea atat un machiaj perfect si rezistent, dar si un ten hidratat si ingrijit cu produsele profesionale Paese! Descopera beneficiile acestei game profesionale de make-up pe site-ul www.LuxBeauty.ro, dar si in centrele de infrumusetare partenere Beauty One.  The Art of Professional Make up.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod