Machiaj de Hollywood pentru Ziua Indragostitilor

Ziua Indragostitilor se apropie cu pasi rapizi si multe dintre noi ne dorim ca in aceasta zi speciala sa ne impresionam partenerul cu un look cat mai provocator si in acelasi timp romantic. Pe langa vestimentatie, un aspect extrem de important este machiajul, care trebuie sa fie simplu de realizat, dar in acelasi timp sa il putem adapta usor culorii ochilor, parului, tenului si, desigur, stilului nostru personal. Un machiaj care reuseste sa puna in valoare toate aceste aspecte si care nu se demodeaza niciodata este cunoscut sub numele de “pin-up make-up” si pune accent pe ochii intens conturati cu tus negru si pe buzele rosii.


Pentru machiajul pin-up trebuie sa tinem cont de cateva reguli simple. Cel mai important este ca nuanta rujului sa fie intotdeauna armonizata cu nuanta tenului nostru; persoanele cu pielea deschisa la culoare, in tonuri reci, pot folosi cu incredere un ruj rosu aprins, rosu purpura sau chiar fuchsia. Pe de alta parte, un ten in tonuri mai calde va fi avantajat de rujul rosu caramiziu, terracotta, rosu cherry sau rosu corai. Atentie insa si la finisajul rujului. La acest stil de machiaj se potriveste atat un ruj mat, care da o nota mai eleganta, mai sobra, cat si unul cu aspect de gloss, care creeaza un aspect natural si diafan.

Recomandarea Flormar se indreapta catre rujurile din gamele Cashmere Deluxe si Deluxe Shine.
Acestea au o textura foarte cremoasa si nutritiva, ideala pentru sezonul rece si o paleta cromatica variata pentru toate nuantele de ten. Rujurile Cashmere au o rezistenta sporita si un finisaj mat iar cele Deluxe Shine dau aspectul de buze usor umede si senzuale.  Rujul rosu, indiferent de nuanta acestuia, este un accesoriu care te  pune in valoare numai daca tenul tau arata impecabil si fara imperfectiuni. De aceea, atunci cand purtam un ruj intr-o culoare puternica trebuie sa folosim un fond de ten cu putere de acoperire mare si pudra pentru fixare.
Pret: 29 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod