Luviane, arta parfumului 100%bio

Cand primesti avertismente ca esti alergic la parfumurile cu ingrediente chimice iti faci propriul parfum! Daca vei crea aroma perfecta, iubita si de alte femei, atunci e si mai bine! Am descoperit parfumul “Luviane”, o exclusivitate pe piata din Romania care mi-a trezit simturile si interesul, mai ales pentru ca aceasta colectie este bio-organica.
Iulia Victoria Neagoe foloseste in retetele sale parfumate peste 50 de ingrediente din toate colturile lumii, iar patchouli, floarea de portocal, ylang-ylang sau lemnul de santal sunt doar cateva esente pe care le vom regasi in sticlutele- minune…  Parfumurile solide nu au alcool, asadar pot fi folosite pe pielea sensibila

“De la parfumurile de puls, cu mult studiu si multe esecuri, am ajuns la apele de parfum pe care le fac in mod traditional ca macerate in alcool de cereale. Parfumurile solide au aparut in cadrul conceptului ca o alternativa pentru cei care au pielea sensibila pentru ca nu au alcool.
Este adevarat ca persistenta acestora scade pe masura ce pielea este mai uscata dar sunt usor de purtat in geanta si parfumul poate fi reaplicat de cate ori este nevoie. Daca nu exista probleme, recomand utilizarea stratificata a produselor: dupa dus apa de parfum si pe parcursul zilei parfumul solid aplicat in zonele de puls. De asemenea, vara la plaja sunt mult mai potrivite parfumurile solide. In momentul de fata folosesc peste 50 de ingrediente parfumate de prin toate colturile lumii (patchouli,  iasomie, floare de portocal, busuioc, tamaie, smirna, lavanda, ylang-ylang, lemn de santal, scortisoara, etc.)”


Conceptul primei colectii este inspirat din traditiile romanesti si in afara de Mister (prima creatie), restul parfumurilor sunt dedicate evenimentelor din calendarul stravechi (denumire, simbol atasat, o parte in ingredientele utilizate care au legatura cu povestea parfumului).
Deocamdata in aceasta colectie, predomina parfumurile feminine. Matronalia poate fi considerata o varianta unisex. Colectia va fi intregita spre finalul anului cu un parfum exclusiv masculin.

“Din decembrie am inceput sa particip la expozitii si targuri pentru ca oamenii sa poata testa produsele, iar de anul acesta produsele pot fi gasite si in magazinul My romanian store din zona Ateneului Roman.”
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod