L’Oréal Professionnel lansează DIALIGHT

L’Oréal Professionnel lansează DIALIGHT, un produs profesional de colorare, ce beneficiază de un concept inovator: este primul produs pentru colorarea ton-pe-ton de la L’Oréal Professionnel bazat pe o tehnologie acidă, ce garantează rezultate deosebite în uniformizarea şi personalizarea culorii părului.

L’Oréal Professionnel lansează DIALIGHT, un produs profesional de colorare, ce beneficiază de un concept inovator: este primul produs pentru colorarea ton-pe-ton de la L’Oréal Professionnel bazat pe o tehnologie acidă, ce garantează rezultate deosebite în uniformizarea şi personalizarea culorii părului.

DIALIGHT revoluționează tehnicile serviciilor de colorare, folosite în saloanele de coafură. Întregul proces devine simplu şi rapid, iar rezultatele sunt uluitoare: o strălucire fără precedent, uniformitate excepţională a culorii chiar şi pentru părul sensibilizat.
Aplicarea durează în medie 20 de minute, acționând cu eficienţă şi precizie pentru rezultate impecabile.

Tehnologia acidă de care beneficiază noul produs este o inovație în domeniu. PH-ul acid, apropiat ca valoare de PH-ul firului de păr, acţionează ca un tratament gloss asupra cuticulei, sigilând-o şi asigurând o strălucire nemaiîntâlnită. Spre deosebire de o tehnologie alcalină ton-pe-ton care are o putere de deschidere de până la un ton şi jumătate, DIALIGHT are zero putere de deschidere, colorând fără să suprasensibilizeze firul de păr deja deteriorat.
Produsul este ideal pentru colorarea părului sensibilizat, datorită efectului de refacere a suprafeţei fibrei capilare. În acelaşi timp, este perfect şi pentru femeile care doresc doar un plus de strălucire şi luminozitate pentru părul lor, fără modificarea culorii naturale.

Produsul este destinat exclusiv utilizării în saloanele de coafură, fiind un instrument de mare precizie chiar şi pentru cele mai complexe servicii tehnice de colorare.

DIALIGHT nu conține amoniac şi oferă o paletă variată de nuanțe prêt-a-porter, pentru cele mai diverse preferințe.
DIALIGHT este potrivită pentru individualizarea şuvițelor (serviciul Şuviţe nuanţate), pentru realizarea unei colorări de împrospătare între două colorări permanente (serviciul Reîmprospătarea culorii) şi, nu în ultimul rând, pentru asigurarea un serviciu gloss atât pentru părul natural, cât şi pentru cel deja colorat (serviciul Strălucire de durată).

„Suntem încântați să lansăm în România acest nou produs L’Oréal Professionnel, ce va contribui la îmbogățirea şi diversificarea ofertei saloanelor de coafură. DIALIGHT este o soluție unică, ce ajută părul să se revigoreze şi chiar să se reinventeze, printr-o culoare vibrantă şi impecabilă.
Luciul părului, principalul beneficiu al DIALIGHT, va deveni cu siguranță trendul anului în materie de colorare”, a declarat Jérôme Gautier, General Manager L’Oréal Professionnel.

DIALIGHT este soluţia ideală pentru femeile care doresc un plus de frumuseţe, rămânând, în acelaşi timp, ele însele: 100% EU. 100% MAI FRUMOASĂ.

Produsele sunt disponibile in saloanele de specialitate.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod