Londa Professional - direcții de toamnă

BACKGROUND
Trăim într-o lume a percepțiilor și a individualității. O lume în care oamenii au nevoie de control asupra vieții lor. La  toate nivelurile și în toate direcțiile. Suntem actori într-un univers special, unde fiecare ne vrem unic.  
 

ASCENSIUNEA CONCEPTULUI DE HIPER-PERSONALIZARE
 
Industria de frumusețe tine pasul cu lumea și se adaptează. Urmează trendul de individualizare. De hiper-personalizare. De ce? Pentru a marca și pentru a evidenția trăsăturile unice ale clientului.
Azi, această tendință vizează crearea de experiențe, astfel încât oamenii să aibă povești personale care construiesc brandul făcându-l să pară accesibil și uman.
 

Londa Professional da tonul sezonului de toamnă iarnă cu un concept de tehnici de culoare si stil reunite sub denumirea de HAIR STROBING.

 

LONDA STROBING
 
DE LA MAKE-UP LA PĂR
 
Definirea feței continuă să fie o temă a tendințelor în machiaj, iar tehnica contouring a început să evolueze spre tehnica strobing, al cărei focus principal este iluminarea feței.
Acest nou mod de a sculpta fața se potrivește cu cererea consumatorilor pentru aspect natural si proaspăt si ajută la creșterea luminozității, evidențierea și acoperirea anumitor zone, aserțiuni ale industriei de produse de machiaj și îngrijire a pielii.
 
În mod tradițional, concepte preluate din machiaj, tehnicile strobing și contouring au inspirat si părul.
Hair Strobing constă în tehnici de colorare a părului care evidențiază cele mai frumoase caracteristici ale persoanei - de la față la păr, pentru un look total armonios.
 
TEHNICA STROBING DE PERSONALIZARE
 
TREI BENEFICII PRINCIPALE PENTRU CLIENȚII FINALI:
 
FRUMUSEȚE HIPER-PERSONALIZATĂ
Hair Strobing este o tehnică de evidențiere hiper-personalizată care este specifică culorii părului, formei feței și tonului pielii unei persoane.
Acestaaccentuează frumusețea naturală.
 
EFECT DE PĂR SĂRUTAT DE SOARE
Nuanțele deschise sunt aplicate pe părțile frontale ale părului (zona care de obicei captează razele soarelui), având grijă să pună în evidență tunsoarea. Rezultatul este un contrast blând, dar vizibil între culori, pentru a accentua zonele specifice ale feței și pentru a oferi un efect tineresc de păr sărutat de soare.
 
UȘOR DE ÎNTREȚINUT
Tehnica strobing pune în evidență cele mai frumoase trăsături ale clientului pentru a da un efect mai tineresc - și necesită o întreținere minimă.
 
PALETA DE CULORI
Londa Professional propune forme și culori simple, elegante, combinate armonios.
Asistam la o explozie de tonuri pastelate care radiază o senzație pozitivă și calmă.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod