Lapte restructurant anticelulitic Aslavital - Farmec

Se apropie sezonul portocalelor, dar asta nu inseamna ca trebuie sa arati chiar tu ca o portocala. Iarna aceasta, pregateste-te sa lupti cu toate fortele impotriva aspectului de coaja de portocala si inamicului nr. 1 al frumusetii pielii tale: celulita.

Incepe chiar astazi sa iti remodelezi corpul cu laptele restructurant anticelulitic Aslavital, de la Farmec. Acest produs are o actiune benefica rapida asupra microcirculatiei venoase si limfatice, micsorand depozitele adipoase si activand circulatia sanguina pentru a favoriza oxigenarea tesuturilor.
Efectele sale favorabile de atenuare a celulitei se datoreaza in principal formulei cosmetice inedite propuse de specialistii Farmec.

Complexul Slimming - o combinatie de extracte naturale din plante, oligoelemente si elastina hidrolizata - exercita o actiune completa, atat pentru prevenirea, cat si pentru tratarea celulitei. Acest complex de substante active stimuleaza eliminarea toxinelor acumulate sub piele, are o actiune hidratanta profunda si regenereaza fibrele de elastina si colagen. Specialistii Farmec s-au bazat si pe eficienta extractelor de alge, ce impiedica depozitarea grasimilor in tesuturi, pe capacitatile emoliente ale vitaminei E si pe argila speciala, ce tonifica zonele afectate de celulita.


Folosit cu regularitate in fiecare zi, dupa baie sau dus, insotit de un masaj energic in zonele deja afectate de celulita sau cele predispuse la aparitia acesteia, acest produs confera fermitate pielii si ii imbunatateste vizibil elasticitatea.

Produsul poate fi gasit in marile retele de retail, la pretul recomandat de 31 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod