Kit pentru ochi Focus on Your Eyes

Daca ar fi sa iti iei chipul la analizat si sa faci un top al partilor pe care le iubesti mai mult, ce alege? Ochii, buzele, pometii, fruntea? Eu m-as opri la ochi. Lor le acord multa atentie in cadrul ritualului de ingrijire. Si uite asa, pica tocmai bine kitul Kit pentru ochi Focus on Your Eyes – din gama Limye de la Naturys. Brand 100% bio, professional.
Kit-ul pentru ochi Focus on Your Eyes contine 3 produse miraculoase, magice: o microemulsie demachianta micelara, o masca unidoza si o emulsie pentru conturul ochilor.

Avem in fata un tratament multifunctional, care actioneaza pe doua planuri. Previne si trateaza ridurile de expresie din zona perioculara. Un alt atuu?  Reda luminozitatea si stralucirea tegumentului gratie ingredientelor active pe care le contine (Papaya, Ovaz si Hibiscus)

Daca esti curioasa sa vezi si ceva rezultate obtinute in urma utilizarii produselor Limye, iata cum arata acestea dupa 4 saptamani.

1 – Reducerea pigmentării (-37.30%)

2 – Creşterea luminozităţii tenului (+5.26%)

3 – Efect de liffting (+64.50%)

Pret recomandat: Naturys Limyè Cremă de protecție pentru luminozitate– 120 de lei; Naturys Limyè Ser pentru luminozitate – 117 lei; Naturys Limyè Kit pentru ochi Focus on Your Eyes – 265 de lei
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod