Kirsten Dunst recomandă Absolut Repair Lipidium!

Ingrijirea parului este revolutionata! Noua tehnologie Lipidium anuleaza deteriorarea parului in numai 30 minute de ingrijire profesionala!
Sampon Absolut Repair Lipidium:  Șampon pentru restucturarea Instantanee a părului foarte deteriorat. Rezultat: Repară și fortifică zonele sensibilizate ale fibrei, părul este restructurat instantaneu și transformat din interior.  Pret: 45 lei.

Masca Absolut Repair Lipidium: Mască pentru restucturarea Instantanee a părului foarte deteriorat. Rezultat: Repară în profunzime  și revitalizează părul foarte deteriorat. Părul este restructurat instantaneu, descurcat și ramâne mătăsos la atingere, devenind mai ușor de disciplinat.
Pret: 60 lei.

Cremă pentru coafat cu protecție termică Absolut Repair Lipidium: Cremă protectoare pentru restucturarea Instantanee a părului foarte deteriorat. Rezultat: Conferă protecție și are acțiune de restructurare pentru toate tipurile de păr.  Facilitează coafatul, protejând li netezind fibra. Xyloza se descompune la temperaturi înalte și formează legături cu proteina din fibra, pentru a proteja și a îmbunătăți integritatrea firului de păr.  Pret: 49 lei
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod