Kaufland România deschide K Beauty - o premieră pentru companie la nivel internațional

Kaufland România a inaugurat în magazinul din strada Barbu Văcărescu 120-144 primul beauty shop al rețelei la nivel internațional. Denumit K Beauty, acesta se află în galeria comercială, lângă zona de food court și are o suprafață de vânzare de peste 13 metri pătrați. Pe lângă accesul la o gamă largă de produse cosmetice de machiaj și parfumerie, avantajul noului beauty shop este că aici clienții pot apela la consultanți specializați pentru sfaturi personalizate în funcție de nevoile lor.
K Beauty este un butic de frumusețe de sine stătător, fiind dotat cu casă de marcat pentru a facilita rapiditatea achiziției. 

Produsele de machiaj disponibile în shop-ul K Beauty sunt de la brandurile L'Oréal, Revlon, Bourjois, Rimmel și Maybelline, iar cele de parfumerie de la mărci celebre precum Burberry, Calvin Klein, Hugo Boss, Dolce & Gabbana, Escada, Issey Miyake, Joop, Gucci, Mont Blanc, Cerruti etc. Categoria de produse de machiaj cuprinde peste 800 de articole, iar cea de parfumerie, aproximativ 70.


Cu ocazia deschiderii noului spațiu dedicat frumuseții, clienții se pot bucura de oferte speciale atractive: promoții cu produse oferite gratuit la achiziții de anumite sume pentru brandurile L'Oréal, Maybelline, Revlon, Bourjois, Rimmel, precum și reduceri ce ajung la unele produse până la 25%. Printre produsele ce sunt oferite cadou se numără beauty blender, oglindă (Bourjois), lac de unghii, tuș microliner, tuș stampilă, pouch (Rimmel), apă micelară (Maybelline), ruj mat (Revlon), ojă și alte 50 de premii (L'Oréal).
Detalii complete pot fi obținute direct la K Beauty.

,,Ne continuăm viziunea de a ne reinventa constant, de a veni cu concepte noi și de a crea un spațiu al experiențelor, nu doar unul al cumpărăturilor. În luna în care sărbătorim dragostea, ne bucurăm să facem un cadou clientelor prin această zonă nou deschisă, care le așteaptă cu noutăți, promoții și consiliere specializată’’, a declarat Valer Hancaș, Director Comunicare & Corporate Affairs Kaufland România.




 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod