KAT VON D BEAUTY - În exclusivitate la Sephora

Celebra cântăreață și artist în tatuaje, Kat, devenită un adevărat fenomen în domeniul produselor cosmetice, a creat o marcă spectaculoasă care propune o colecție de produse de machiaj cu rezistență îndelungată, pigmenți intenși și cu acoperire totală.  Kat Von D Beauty este o marcă îndrăzneață care sparge codurile convenționalismului și se remarcă printr-o linie completă de produse de machiaj: pentru ochi, ten și buze. Ambalajele unice create de Kat reprezintă  o colecție originală și autentică.
Aceasta pune în valoare personalitatea fiecărei femei și le încurajează să-și exprime propria individualitate.  

O marcă inspirațională la nivel mondial, Kat Von D Beauty se distinge printr-o prezență dinamică pe rețelele sociale, unde a reușit să crească și să rețină una dintre cele mai conectate si mai creative comunități de beauty. Kat Von D Beauty a fost creată și lansată în 2008. Marca independentă s-a afiliat apoi grupului Kendo. Inspirată de către culorile de cerneală din propriul studio de tatuaj High Voltage, Kat a creat o marcă de machiaj extrem de performantă, specializată în rezistența îndelungată, în intensitatea pigmenților și acoperirea totală.
Apreciată atât pentru latura sa artistică, cât și pentru autenticitatea sa, Kat Von D este una dintre mărcile de produse cosmetice cu cea mai rapidă dezvoltare din lume.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod