J'adore Voile de Parfum reinventează arta de a purta un parfum

Un parfum care prinde viaţă prin senzualitate, ca un al doilea strat de piele. Un voal parfumat a cărui prezenţă subtilă dezvăluie cu intensitate natura sa florală. Un parfum tandru, care te învăluie delicat într-o opulenţă surprinzătoare.

Pentru cea mai nouă interpretare a parfumului J'adore- care nu este niciodată exact la fel ca cel dinainte, dar nici complet diferit-  François Demachy a ales să cumpună aroma în jurul unor note de Iris imperial. Urmând tradiţia celor mai înalte standarde Dior Haute Parfumerie, compoziţia sa este inovatoare şi echilibrată.
Mângâierea sa este dulce şi delicată, oferind fiecărei femei o experienţă intense,  ca un rendezvous secret.

Acest parfum invăluie pielea, îmbrăcând-o în aroma sa rafinată.  J'adore Voile de Parfum mângâie, îmbrăţişează şi învăluie pielea. Într-o asociere inedită, subtilitatea şi transparenţa întâlnesc o persistenţă dulce şi delicată.  Un voal parfumat care vă îmbracă pielea, doar pentru dumneavoastră.  

Francois Demachy, Creator de Parfumuri pentru Dior, dezvăluie noua sa viziune asupra compoziţiei florale a parfumului J'adore.
Acest parfum urmează o cale diferită de evoluţie, inventând o semnătură unică ce reuşeşte să împace forţe opuse.  J'adore Voile de Parfum este mai mult decât o compoziţie florală armonioasă, este provocarea de a realiza un parfum surprinzător şi creativ, care să fie în acelaşi timp elaborat şi foarte structurat.

Astăzi, J'adore Voile de Parfum continuă această căutare neobosită după originalitate şi inventivitate. Cea mai nouă dovadă în acest sens este formula originală a parfumului J'adore, care prin cea mai nouă metamorfoză a sa, le oferă femeilor un nou mod de a-şi purta parfumul.  Nici mai mult, nici mai puternic decăt până acum.
Doar diferit.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod