Iubește-ți pielea! Oferă-i scalpului tău tratamentul necesar

Femeile investesc lunar sume considerabile în produse de îngrijire a pielii, în mare parte în cele de curățare și hidratare a tenului. Însă, deși acordăm o atenție sporită pielii de pe față, rareori ne gândim și la pielea capului. Având pielea capului acoperită cu păr, considerăm că nu necesită aceeași îngrijire ca fața.

Datorită tehnologiei inovatoare Nutrium 10, CLEAR îți asigură aceste beneficii. Dezvoltat în colaborare cu Institutul CLEAR din Paris, Nutrium 10 oferă o soluție avansată pentru îngrijirea și hrănirea scalpului.
Tehnologia din spatele complexului Nutrium 10 constă în asocierea optimă de agenți de hidratare, vitamine, minerale şi agenţi antimătreaţă, fiind singura formulă cu nutrienţi benefici care pătrund în profunzime, hrănind şi îngrijind pielea capului şi părul.

Asigură îngrijirea adecvată scalpului tău cu CLEAR SENSITIVE SCALP. Șamponul CLEAR Sensitive Scalp elimină mătreața vizibilă*, dar și mâncărimile asociate cu aceasta, și calmează scalpul sensibil începând de la prima spălare.
Șampoanele CLEAR ajută la menținerea unei bariere de protecție sănătoase a scalpului și îi întăresc rezistența naturală, prevenind astfel reapariția mătreții.

Un scalp sănătos și hrănit reprezintă fundația pentru un păr frumos și strălucitor. Data viitoare când alegi un șampon pentru părul tău, gândește-te dacă este produsul potrivit pentru pielea capului. Este timpul să acorzi scalpului tău îngrijirea și atenția pe care o merită.

*necesita utilizare regulată
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod