Inovatie aboluta in epilarea definitiva: Laserul Dioda!

Vara este momentul in care epilatul devine o corvoada pentru orice femeie, mai ales atunci cand este insotit de iritatii, fire crescute pe sub piele si neplacutele sedinte periodice.
Solutia este cu siguranta epilarea definitiva, insa metodele disponibile pana in acest moment sunt departe de perfectiune: rezultatele se vad dupa o perioada indelungata, sedintele sunt dureroase si de durata.

In plus, oricine a incercat metoda IPL stie ca sedintele sunt dureroase in anumite zone si dureaza foarte mult datorita modului de lucru punctat. Puteti uita de aceste neplaceri. Cu noul aparat Photoon Diode Laser tratamentul este complet nedureros si foarte rapid, fiind necesare aproximativ 6 minute pentru o sedinta de picioare lung.

Mai mult decat atat, noile studii demonstreaza ca epilarea definitiva IPL doar subtiaza firul de par, in timp ce revolutionara metoda cu Laser Dioda le distruge.
Un alt mare avantaj este faptul ca puteti face tratamentul cu laser dioda inclusiv in perioada verii si pe pielea bronzata.

Cum functioneaza?


Metoda Laser semnifica “Light Amplification by Stimulated Emition of Radiation” si reprezinta transmisia luminii printr-o singura unda, care este absorbita de melanina din firul de par, ajunge la radacina acestuia si o distruge. Eficienta crescuta a Laserului Dioda este data tocmai de capacitatea acestei lumini dar si de lungimea fixa de penetrare in piele.

Spre deosebire de IPL care foloseste o lumina dispersata, fapt pentru care deseori nu se obtin cele mai bune rezultate, Laserul Dioda are la baza o lumina unidirectionala de lungime fixa, actionand strict asupra radacinii firului de par reusind sa o distruga fara a afecta tesuturile inconjuratoare.

Avand la baza descoperirile stiintifice din ultimii ani, Laserul Dioda reprezinta inovatia stiintifica de amploare care revolutioneaza tot ce se stia despre epilarea definitiva, o metoda nedureroasa si sigura prin care parul nedorit va devein doar o amintire.

Este momentul sa te bucuri de o piele catifelata tot timpul anului si sa uiti pentru totdeauna de grija epilarii.
Fii printre primele persoane care se bucura de beneficiile epilarii cu laser dioda si profita de oferta de lansare: 50 % DISCOUNT la un abonament. Te asteptam la Chic Salon sa scapi de corvoada tratamentelor lungi si dureroase de epilare, sa economisesti totodata timp si bani.

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod