INOA ULTRA BLOND

Înainte exista blondul. Acum există INOA Ultra Blond.
Înainte exista blondul. Acum există INOA Ultra Blond.

Fascinația femeilor pentru blond a inspirat L’Oréal Professionnel să dezvolte INOA Ultra Blond, exclusiv pentru saloanele de coafură. Până nu demult, pentru a deveni blonde, femeile erau nevoite să treacă printr-un proces anevoios, experimentând senzații neplăcute la nivelul scalpului și riscând să afecteze calitatea părului. Acum însă, pentru prima oară în istoria colorării părului, femeile nu mai trebuie să aleagă între un blond sublim, îngrijirea părului și confortul scalpului.  Mulțumită tehnologiei ODS, INOA Ultra Blond reprezintă cel mai puternic tratament de colorare creat vreodată de L’Oréal, primul produs destinat colorării părului cu putere mare de deschidere fără amoniac și fără miros, care deschide 5 tonuri fără să afecteze fibra capilară!

INOA Ultra Blond este revoluționar! Înainte, toate produsele de colorare cu putere mare de deschidere conțineau amoniac și deschideau cel mult 4 până la 5 tonuri.
INOA Ultra Blond e diferit! Excelenţa în obţinerea blondului atinsă de L’Oréal Professionnel se datorează împingerii tehnologiei ODS (Oil Delivery System) dincolo de limite. Rezultatul? Un blond pur și luminos, perfect neutralizat. Prin creșterea cantității de ulei la peste 50% din amestec, puterea ODS amplifică acțiunea agentului alcalin pentru obținerea unei puteri mai mari de deschidere, oferind, în același timp, respect optim pentru păr și scalp.

Mai mult decât un produs de colorare, această inovație reprezintă un tratament pentru păr care asigură hidratare și hrănire intense până la următoarea colorare, în timp ce protejează filmul protector natural al părului și asigură confort scalpului.
Într-un singur pas, INOA Ultra Blond garantează un blond pur și de durată și un păr mai mătăsos decât înaintea servicului de colorare, cu o calitate fără precedent.

INOA Ultra Blond este conceput pentru femeile cu mai puțin the 30% fire de păr alb, fie că sunt deja blonde și își doresc să mențină un blond perfect, brunete care au visat întotdeauna să devină blonde sau orice femeie care vrea să adauge un efect blond părului său, cum sunt meșele ombré sau vârfurile sărutate de soare.
Astăzi, indiferent de culoarea părului lor, femeile pot obține un blond perfect fără senzații neplăcute la nivelul scalpului! Exclusiv în saloanele de coafură L’Oréal Professionnel.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod