Îngrijirea părului cu CLEAR, un stres în minus

Viaţa trepidantă pe care o avem, presiunea pe care o punem asupra noastră pentru a avea succes atât în carieră, cât şi în viaţa personală aduc cu sine o doză mare de stres ce afectează întregul organism, inclusiv starea de sănătate a părului nostru.

Există o legătură puternică între sistemul nervos şi stres. Stresul poate contribui la apariția unor boli precum alopecia areată, când globulele albe din sânge atacă foliculii de păr având ca efect căderea părului.
Însă, în cele mai multe cazuri, stresul poate conduce la lipsa de strălucire a părului, la degradarea acestuia și la apariția mătreții.

Pentru a combate efectele stresului asupra părului și a-i menține vitalitatea, CLEAR recomandă:
o dietă alimentară sănătoasă, bogată în antioxidanți ce se regăsesc în mod deosebit în fructe și legume
o îngrijire adecvată a părului, prin folosirea unor produse dedicate fiecărui tip de păr - șampoane ce includ nutrienți benefici

CLEAR a dezvoltat soluții personalizate pentru femei și pentru bărbați, care hrănesc pielea capului în profunzime pentru eliminarea și prevenirea mătreții.

Gama de șampoane CLEAR Women conţine complexul Nutrium 10 - asocierea optimă de vitamine, minerale şi agenţi antimătreaţă care pătrund în profunzime, hrănind şi îngrijind pielea capului şi părul.

Șampoanele CLEAR Men, disponibile în 3 variante, conțin un complex unic de agenți antimătreață, pro-vitamine, minerale, uleiuri și ingrediente active denumit BIONUTRIUM 10.
Cu ajutorul acestuia CLEAR acționează direct la sursa mătreții, întărește rezistența naturală a pielii capului, contribuind astfel la sănătatea acestuia.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod