Îngrijire expertă pentru unghii de la L’Oreal Paris

In general, femeilor le plac lacurile de unghii si ar incerca orice: de la nuante cuminti pana la culori foarte puternice, de la modele simple la desene foarte complicate.

In general, femeilor le plac lacurile de unghii si ar incerca orice: de la nuante cuminti pana la culori foarte puternice, de la modele simple la desene foarte complicate.

Plecand de la faptul ca unghiile sunt in mod natural mai sensibile, in functie de cat de multe experimentam ele pot deveni extrem de fragile, casante.
De aceea, L’Oreal Paris a creat o gama de lacuri tratament pentru ca femeile sa poata continua sa experimenteze toate lookurile pe care si le doresc si sa aiba grija de unghiile lor naturale.

Miracle Repair 7- Primul Serum concentrat de la L’Oreal Paris care combate cele 7 semne ale unghiei deteriorate.

7 PROBLEME, 1 SOLUTIE PENTRU UNGHIILE TALE: Anti-rupere; Anti-striatii; Anti-fisuri; Intareste; Hidrateaza; Regenereaza; Stimuleaza stralucirea.

L’Oreal Paris a creat un produs de ingrijire care te va ajuta sa obtii unghii perfecte intr-o saptamana!. O noua formula concentrata cu activi care au rolul de a hrani, restructura si intari unghiile. Rezultate incredibile: unghiile cresc mai puternice, capata suprafata regulata, au un aspect mai sanatos. Utilizare: aplicati un strat zilnic pe unghia curata, singur sau ca baza sub lacul de unghii pentru a combate cauzele deteriorarii unghiei.
Uscare rapida. Miracle Repair 7 ajuta unghiile sa isi recapete rezistenta. Aplicat in fiecare zi, unghiile vor ajunge intr-o stare perfecta dupa numai 7 zile*. * Studiu clinic realizat pe 33 de femei bazat pe compararea unghiei tratate cu unghia netratata.

SERUM DIAMOND FORCE - Pentru unghii subtiri, slabe si moi. Fortifica-le ca pe diamante! Tehnologie 2 in 1 revolutionara : baza fortifianta + serum intaritor. Serum verde : imbogatit cu Calcium XT pentru a umple striatiile si pentru a repara fisurile.
Baza transparenta : protejeaza suprafata unghiei de agresiunile zilnice si ajuta la fixarea lacului de unghii pentru o manichiura de durata. Rezultate incredibile: unghii intarite, mai puternice, mai rezistente.

TOP COAT SHINISSIME - Descoperiti primul* lac de protectie pentru oja ce ofera o stralucire ca de gel. Shinissime Gel intensifica culoarea lacului de unghii oferindu-i o stralucire de oglinda in doar cateva secunde. Filmul protector astfel creat face ca manichiura sa tina mai mult timp. Utilizare : Aplicati pe unghie dupa uscarea ojei.
Aplicati din nou dupa cateva zile pentru a mari durata lacului de unghii. *de la L’Oreal Paris.

Pret - 19,99 lei, fiecare *.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod