Industria de beauty își dă întalnire în martie la Cosmobeauty!

Cel mai important targ de frumusete din aceasta primavara  își deschide porțile pentru cea de-a 11 a ediție, promovând ideea de intoarcere in offline. Peste 8.000 de vizitatori sunt așteptați în perioada 8-9-10 martie, de la 10.00-18.00, la Crystal Palace Ballrooms (vis-a-vis de Piata de Flori G Cosbuc) să ia pulsul LIVE tendințelor, să testeze produse, să aibă parte de servicii de calitate realizate de cei mai buni, să cunoască și să descopere branduri noi și produse revoluționare.

Întoarcerea în offline cheamă toți profesioniștii beauty, saloane de înfrumusețare și pasionații să discute direct cu distribuitorii de produse, să profite de reduceri, să participe la seminarii gratuite, masterclasses și concursuri beauty profesionale în premiera (nail art salon, coafura de mireasa, cosmetica) concursuri în  ale căror jurii se află oamenii cei mai valorosi ai industriei. La coafură: George Soare, Eduard Dabican, Liuba Trofaniuc, Marian Cotoi, la NailArt: Raluca Croitoru, Coralia Decsi, Adriana Fodolica, Helena Bruma, iar la cosmetică: Mara Grigorescu, Radu Pherekyde, Claudia Augustin, Manuela Sandhof.

Cele 3 zile de show-uri, demonstrații și concursuri vor fi deschise prin Gala COSMOBEAUTY AWARDS 2019, în cadrul căreia sunt premiați ce mai buni specialisti sau firme din domeniu.

Peste 20 de categorii și 100 de nominalizați, aleși prin vot direct, la nivel național, de către public. Printre categorii se numără: Personalitatea Anului, Cea mai bună Școală de coafură și Produsul Revoluționar al Anului.

Pe scena COSMOBEAUTY vor urca nume mari precum: Max Lamperter – Art Director Tony & Guy, Liuba Trofaniuc, Roberto Godini, Eduard Dabican, Don Golan, Dear Barber, Raluca Paraschiv, Mihaela Rotaru, Luke Dolan Ambasador International Uppercut și multe alte personalități surpriză.

Isabela Vasile, owner Rouge Media, organizator COSMOBEAUTY: În această primăvară ne întoarcem în offline alături de sutele de branduri prezente la ediția a 11-a Cosmobeauty - un spectacol al frumuseții pe care nimeni nu ar trebui să îl rateze. Mai multe informații despre COSMOBEAUTY găsiți pe pagina de facebook și pe www.cosmobeauty.ro. Accesul la eveniment se face pe baza de bilet de intrare (10lei) sau de invitatie! Partener media - eva.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod