Idei de make up pentru Valentine's Day

Iubirea naste frumusețe, iar frumusețea se întreține daruind iubire. In luna Februarie, de Sfântul Valentin, alege sa dăruiești iubire trupului tau. Make-up artistul Anamariei Diana Roxana ti-a pregatit 3 tipuri de make-up in functie de locul si perioada din zi, in care alegi sa-ti intalnesti persoana iubita!
1. Machiajul misterios-seducator
Daca alegi sa fii seducătoare, conturarea ochiilor este cea mai potrivita alegere. Pentru asta avem  machiajul misterios si elegant, bazat pe linia de tus vizibila, ce conferă ochiului, privirii un efect de alungire si marire. Un eyelines si un contur perfect al ochilor il vor taia rasuflarea cu siguranta!

2. Machiaj Glamour- perfect pentru o iesire la la club sau petrecere
Daca ai fost invitata la o petrecere, avem.pentru tine Machiajul Glamour, cu sidef, culori intense, glitter, o conturare a fetei mai puternica, gene false.
Totul gandite sa-ti puna in evidenta trasaturile fetei, ca tu sa intorci toate privirile!

3. Machiajul natural
Un make up perfect pentru o intalnire pe timp de zi, in aer liber, cu o coafura pe masura. Daca tu si partenerul suntei un spirit liber si preferati stilul sport, atunci acest tip de machiaj ti se potriveste de minune! Este un machiaj discret cu o intensitate redusa a culorilor alese,o conturare si retusare a fetei de nivel mediu.


Orice plan ai pentru ziua de Sfântul Valentin, alege sa nu te treci neobservată si pentru asta te ajutam noi, in atelierul de frumusete Beauty Relax.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod