Hypnose Senses de la Lancome

Un parfum etern ce invaluie pielea intr-o roua delicata, o urma discreta a unei mângâieri de o infinita senzualitate ce trezeste toate simturile. Charmul sau este ispititor, cu o aura delicios de misterioasa…
Un parfum etern ce invaluie pielea intr-o roua delicata, o urma discreta a unei mângâieri de o infinita senzualitate ce trezeste toate simturile. Charmul sau este ispititor, cu o aura delicios de misterioasa…

Atingand un intreg spectru de senzatii, Lancome ofera fiecarei femei un parfum senzual si jucaus, o adevarata oda inchinata luminii.
 
Sticla Hypnose Senses isi are inspiratia in cristalul rasucit de la Magie.
Acestei embleme a elegantei i s-au slefuit contururile pentru a sfârsi mai rotunjite, mai blânde. Transparenta sticlei invita la ochiade aruncate parfumului gazduit, de o tonalitate carnala debordând de senzualitate.


Cutia Hypnose Senses ce protejeaza pretiosul flacon evoca tonuri de piele, scaldata in lumina ce se pierde in delicate tonalitati imbujorate. Cuvântul "Senses", cu rezonantele sale senzuale, ofera un contrast marcant sonoritatii "Hypnose". Peste toate acestea, desingul asemeni unei rame aduce o atingere frantuzeasca de necontestat intregului ansamblu, captând totul intr-o elegenta atemporala.
 
Infinit senzuala, structura clasica se reinventeaza intr-o noua dimensiune a modernitatii, pentru un parfum nedescris de rafinat, ce imbraca pielea…

Senzual si incantator de generos, Hypnose Senses este creatia a trei femei: Christine Nagel, Nathalie Feisthauer  si Ursula Wandel.


Luminat de caracterul fructat al notelor de osmanthus si de subtilitatea patchouli ce imprumuta parfumului putere si luminozitate, Hypnose Senses este o compozitie luminoasa, ciprata de o eleganta rafinata.
 
Acest patchouli indonezian, ales pentru puritatea si delicatetea olfactiva, confera o putere distinsa, sublima, dar in acelasi timp naturala si diferita.

Accentele frumoase si calde ale parfumului se amesteca cu notele ambrate ale labdanumului si cu dulceata vaniliei si a boabelor de tonka pentru a crea un parfum cu rotunjimi senzuale. Asemenea materiale nobile fac acest parfum sa rezoneze cu senzualitate de la notele de vârf si pâna la cele din baza.


Gratie tonurilor neobisnuite de piersica, absolutul de osmanthus, cunoscut si drept "copacul de ceai al Chinei" nume inspirit de forma delicate a petalelor sale, imbogateste inima parfumului cu accente florale si cu dulceata fructelor.

Aceasta floare mai ascunde si un alt secret. Fiind in sine o adevarata constructie olfactiva, imprumuta bazei parfumului tonuri puternice, ca de piele.
Caracterul suculent al florii de osmanthus, combinat delicat cu petele de trandafiri transforma Hypnose Senses intr-un parfum irezistibil de senzual.
O atingere de miere adauga o urma de dulceata si rafineaza farmecul somptuos al Hypnose Senses pentru a-i accentua o data in plus caracterul fermecator.

Luminozitatea si caracterul vibrant al piperului roz, aflat in notele de vârf combinat cu notele verzi si suculente ale mandarinei, aduc acestui parfum senzual o atingere de impertinenta.
 
Lancome lanseaza Hypnose Senses in trei gramaje 30, 50 si 75ml

Produsul va fi disponibil incepand cu sfarsitul lunii august in 3 gramaje eau de toilette, 30 ml, 50 ml si 75ml, pret public estimat 50 ml 370 – 390 RON*
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Stefa pe 25 Mar 2011, 21:59
    Parfum de femeie

    Un parfum exeptional...sopteste atât de multe când este purtat, dezvăluie, dezbraca dar lăsa o urma de mister exact in punctul cel mai incitant. Este o declaraţie a iubirii absolute, a daruirii totale dar a unei atitudini uşor tematoare. Este parfumul unui suflet bland, cald dar care doldora de o pasiune curată...venită din cele mai nepatate adancuri sufletesti dar care rămân sub un voal care totuşi incetoseaza...nu te lasa sa vezi mai mult. Este perfect pentru o cina romantica...un sfârşit lent dar sigur...dens si profund, pasional dar curat, iubire, daruirie...împlinire. Este parfumul femeii care este a unui singur bărbat. Îl recomand 100%. merita!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod