Hot trend: Descoperă secretul coafurii cu volum pe care nici măcar Angelina nu îl ştie!

Ce zici de o coafura cu volum, semnatura frumusetii Angelinei Jolie? Poti sa o realizezi acasa, fara efort.
Coafurile pe cat de simple, pe atat de izbitoare ale Angelinei Jolie nu ascund multe secrete ce nu pot fi recreate in propriul tau budoar.

Angelina este vedeta care a reusit sa transforme o banala coafura cu volum, cu parul lasat pe spate sau  ondulat in bucle lejere, intr-un accesoriu pretios  pe covorul rosu, fara a atrage nici macar o spranceana ridicata din partea hairstylistilor.

Reteta coafurilor sexy si seducatoare ale Angelinei nu este detinuta de o armata de hairstylisti, care o urmaresc peste tot, asa cum ai putea crede.
Actrita este recunoscuta pentru faptul ca mizeaza pe naturalete in frumusete si stil, iar cele mai multe coafuri cu care ne-a fascinat in pictoriale sau la evenimente au iesit din propriile maini.

De acum, poti spune ca TU detii un avantaj in fata vedetei cand vine vorba de crearea unor coafuri cu volum,  datorita aparatului de stilizat Volum` 24 Respectissim de la Rowenta. Aparatul, unic in lume, iti ofera volum la radacina in doar 8 minute, iar in acelasi timp iti ingrijeste si protejeaza parul.

Aparatul Volum` 24 Respectissim elimina necesitatea utilizarii inainte a produselor de stilizat, intrucat ofera parului un volum 100% natural cu ajuotrul unui sistem revolutionar.
Rola cu invelis Nano Ceramic incalzita genereaza volum de la radacina pana la varf,  iar invelisul de protectie termica permite apropierea fara grija a aparatului de scalp.

Pret recomandat:219 lei
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod