Hot temptation: bronz irezistibil cu gama NIVEA Sun Protect & Bronze!

A venit timpul să asortezi costumul de baie navy stripes cu un parfum fresh și cu cel mai glam accesoriu: bronzul irezistibil şi natural!
Atrage toate privirile asupra ta cu ajutorul NIVEA Sun, folosind produsele pentru protecție solară must have în acest sezon, care accelerează procesul de bronzare prin stimularea producţiei de melanină. 
Alege varianta de aplicare ce se potrivește cel mai bine nevoilor și preferințelor tale și nu uita de protecția solară pentru ten!

NIVEA Sun Cremă pentru față Protect & Bronze SPF 30, 50

Crema pentru ten rezistentă la apă asigură o protecţie de încredere şi oferă pielii un aspect de bronz natural şi uniform.
Formula conţine extract natural de plante care stimulează producţia de melanină proprie pielii pentru un aspect mai intens de bronz irezistibil şi natural.
Preţ: 27.80 Lei, 50 ml, SPF 30; 30.91 lei, 50 ml, SPF 50

NIVEA Sun Ulei Protect & Bronze SPF 30

Noul Ulei NIVEA Sun Protect & Bronze conţine un sistem extra eficient de filtre UVA/UVB ce protejează pielea în profunzime și are o formula mătăsoasă şi delicată, cu o textură transparentă, ce se absoarbe rapid în piele. Fiind rezistent la apă, uleiul accelerează procesul natural de bronzare datorită extractului natural din rădăcină de licorice, care stimulează producţia de melanină proprie pielii, oferind un bronz natural, irezistibil şi de lungă durată. 
Preţ: 34,02 Lei, 200 ml, SPF 30

NIVEA  Sun Protect & Bronze Loţiune de protecţie solară SPF 20, 30, 50     

Loţiunea conţine extract de rădăcină de licorice care maximizează procesul natural de bronzare prin stimularea producţiei de melanină, pentru un aspect de bronz auriu, foarte natural.
Formula nu conţine auto-bronzant, are o formulă rezistentă la apă şi o textură extra uşoară, nelipicioasă şi hidratantă. Sistemul extra eficient de filtre UVA/UVB protejează pielea, imediat după aplicare. 
Preţ: 36.05 Lei, 200ml, SPF 20; 39.66 lei, 200 ml, SPF 30; 43.26 lei, 200 ml, SPF 50

NIVEA Sun Protect & Bronze Spray SPF 20, 30, 50   
  
Spray-ul oferă avantajul unei protecţii eficiente şi imediate împotriva razelor UVA/UVB şi al unui bronz rapid şi intens, cu o aplicare uşoară şi la îndemână.
Extractul de rădăcină de licorice activează procesul natural de bronzare prin stimularea producţiei de melanină, pentru un aspect de bronz intens, natural. Nu conţine auto-bronzant şi are o formulă rezistentă la apă.
Preţ: 39.66 Lei, 200ml, SPF 20; 43.26 lei, 200 ml, SPF 30; 46.88 lei, 200 ml, SPF 50

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod