Healthy-Mix - noua colecție Bourjois

Este timpul să spui au revoir  tenului obosit ... și bonjour  tenului radiant! După relansarea fondului de ten și al anticearcănului Healthy Mix, Bourjois prezintă o rutină complet nouă și sănătoasă, ideală pentru a obține un aspect luminos și proaspăt. Vedetele colecției sunt primer-ul, BB Cream-ul și pudra, trei produse esențiale pentru estomparea semnelor de oboseală. Tenul va căpăta un aspect sănătos, odihnit și radiant.

Femeile pariziene sunt foarte ocupate, însă cunosc foarte bine beneficiile unui ten radiant. Din fericire, crearea unui aspect uniform și radiant este la fel de ușoară precum ‘un, deux, trois, quatre’, datorită formulei speciale pe care o cuprinde colecția Healthy Mix:

•    Primer-ul Healthy Mix pregătește tenul și îi conferă instant o culoare uniforma.
•    BB Cream-ul Healthy Mix înfrumusețează pielea și o hidratează.
•    Pudra Healthy Mix conferă un ten radiant și mat.

Pentru a definitiva machiajul, adaugă un plus de culoare cu legendarul Little Round Pot Blush de la Bourjois.. et voilà!

Primul pas pentru o piele sănătoasă – aplicarea primer-ului. Vei ascunde imediat semnele oboselii, obținând un look fresh! Bogată în vitamina C, A și B5, formula Healthy Mix are o tehnologie de corectare a pigmentului, acoperind petele roșii, cearcănele din jurul ochilor și subtonurile de culoare ale pielii. Primer-ul netezește liniile fine și textura pielii, minimizând aspectul porilor. Pielea arată revitalizată, întinerită și odihnită – ca atunci când tocmai te-ai trezit din somnul de frumusețe. Primer-ul are o textură fină, care nu este lipicioasă, se armonizează perfect cu pielea și conferă o senzație de prospețime, alături de un parfum delicat, fructat.

Descoperă BB Cream-ul Healthy Mix, care îngrijește pielea și conferă un aspect sănătos de lungă durată.

BB Cream-ul Healthy Mix evidențiază strălucirea naturală a pielii și ascunde semnele de oboseală. Bogată în vitaminele C, A, E și B5, formula ușoară asigură o hidratare completă până la 24 de ore, dar și o acoperire perfectă. BB cream-ul echilibrează culoarea pielii și estompează imperfecțiunile, dezvăluind un ten natural și proaspăt. Textura conferă un aspect natural, permițând pielii să respire, iar parfumul fructat va contribui la plăcerea de a-l purta și aplica. Cu siguranță vei uita că porți make-up! Alege dintre cele trei nuanțe potrivite tuturor subtonurilor de ten. BB Cream-ul vine într-un ambalaj roșu închis și are o bandă transparentă care dezvăluie nuanța din interiorul recipientului.

Obține un make-up cu aspect mat! Pudra Healthy Mix este prima pudră anti-oboseală de la Bourjois care oferă pielii strălucire și un efect mat, uniform.
Aceasta conține un mix de vitamine C, A și B5 și are o formulă fină ce controlează sebumul inestetic al tenului. Pudra este disponibilă în patru nuanțe potrivite tuturor tonurilor de ten. Ambalajul este unul premium, de culoare roșie și are un capac transparent, care dezvăluie nuanța din interior. Paleta cuprinde un burete și o oglindă care facilitează aplicarea.

Primer Healthy Mix- nuanțe: o nuanță universală #000; preț recomandat: 47,99 lei; BB Cream Healthy Mix -
Nuanțe: #01 Light, #02 Medium, #03 Dark; preț Recomandat: 59,99 lei; Pudră Healthy Mix - Nuanțe: #01 Vanilla, #02 Light Beige, #03 Dark Beige, #04 Light Bronze - Preț  recomandat: 56,39 lei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod