Happy Rosy Glow Collection - noua colectie Guerlain

In 1987, un produs nemaivazut intra in lumea cosmeticelor si provoaca un adevarat succes: Meteorites. Pentru prima data, o pudra pulbere ia forma perlelor multicolore, o adevarata inventie in arta machiajului, oferind pielii stralucire si radianta desavarsita.

Happy Glow Pearls & Happy Glow Blush -Pentru a aniversa 30 de ani de expertiza, Guerlain creeaza o colectie inspirata de tendinta puternica din Coreea „stralucire roze”. Constelatie multicolora ce infuzeaza pielea cu radianta, prospetime si parfum delicat de violete.

Culori complementare, atent selectionate si imbinate de expertii Guerlain, care promit oricarei femei luminozitate absoluta. Formula noua, protejata intr-un ambalaj de colectie aniversar, feminin si delicat: perla pretioasa mangaiata de reflexiile curcubeului. Editie limitata!

Meteorites Happy Glow Blush -  Fard de obraz, roze, ce confera luminozitate, are la baza aceeasi tehnologie ca Meteorites Voyage, mini perle Meteorites realizate si selectate manual. Armonia perfecta de 3 culori: roz pal-improspatare, fuchsia-culoare si particule multicolore pentru un finish stralucitor.
Editie limitata!

KissKiss-  Doua Nuante in editie limitata, pentru a-ti completa machiajul zilnic. Trebuie sa le incerci!
Preturi aproximative:  Happy Glow Pearls, 357 lei; Happy Glow Blush, 258 lei; KISSKISS, 191 lei. Colectia va fi disponibila in magazine incepand cu data de 23 ianuarie

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod