Hair Energy Mapping - determină codul de energie unic al părului

Părul fiecărei persoane are un profil energetic unic asemenea amprentelor, care îi determină elasticitatea, sănătatea și sensibilitatea. „Un păr cu un nivel de energie optim răspunde foarte ușor la tehnicile de styling, este maleabil, are strălucire, un aspect proaspăt și arată plin de vitalitate” susține Cristina Scrisu, Brand Ambassador System Professional.  
Ce definește amprenta energetică a părului? Această amprentă unică de energie este definită de nivelul lipidelor din păr.

Lipidele sunt singurele care au o influența activă asupra energiei părului, deoarece ele interacționează cu alți factori într-un mod unic pentru fiecare persoană în parte. Acestea determină dacă părul unei persoane este drept sau ondulat, lucios sau mătuit, moale sau plin de mișcare.  

Desi cheratina reprezintă 96% din structura părului, noi cercetări indică faptul că,  lipidele, care sunt în proporție de numai 4%, au o influență activă, unică, comportându-se asemenea unui ciment pentru cărămizile de cheratină.

Asigurarea unor niveluri optime de cheratină și lipide în păr este cheia pentru schimbarea  structurii și transformării acestuia”, spune Cristina Scrisu, Brand Ambassador System Professional.  

Cum se determină codul de energie unic al părului? Codul unic de energie al părului este identificat cu ajutorul unui sistem de diagnosticare numit Hair Energy Mapping. Un microscop, conectat la o aplicație, descifrează nevoile specifice de îngrijire ale fiecărei persoane, în acord cu profilul sau.

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod