Gelul de dus concentrat - cea mai recenta inovatie Yves Rocher

Noul gel de dus de la Yves Rocher este de 4 ori mai concentrat, datorita unei structuri brevetate* alcatuita din straturi multilamelare, acest nectar al naturii este concentrat intr-un flacon de 4 ori mai mic decat un gel de dus clasic de 400 ml. Datorita formulei sale inovatoare ce permite o concentrare maxima a ingredientelor, o singura picătura este suficienta pentru un dus. Un flacon de 100 ml ofera acelasi numar de 40 de utilizari precum un gel de dus clasic de 400 ml.

Ambalajul inovator -  o noua capsula de tip valva, ce permite printr-o singura apasare eliberarea unei picaturi de formula necesară pentru un dus complet.
Gelul de dus concentrat Yves Rocher, vine cu 3 arome fiecare dintre acestea iti va oferi starea de spirit pe care o doresti:  Masline & Petit Grain – Echilibrul esential pentru dimineti linistite si zile de relaxare; Mango & Coriandru – Energie vitala pentru dimineti tonice, pline de optimism; Vanilie Bourbon – Senzualitate invaluitoare pentru dimineti mangaietoare si zile senine.

Noul gel de dus concentrat de la Yves Rocher: nu contine conservanti,  parabeni, contine 97% ingrediente de origine naturala; formula usor biodegradabila.
Flacon reciclabil ce contine 25% plastic reciclat. Cu 50% mai puin plastic si emisii de gaze cu efect de sera in comparatie cu un flacon de 400 ml.

Pret Flacon 100 ml - 17,90 Lei.

*Studiu «Analiză comparativă a ciclului de viaţă a două sisteme diferite de ambalare a gelurilor de duş» inclusiv o recenzie critică din partea Bio-Intelligence Service
*Brevet înregistrat în Franţa
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod