GELeration Soak-Off Gel Polish by JESSICA

Jessica, gardianul unghiilor sănătoase, lansează pe piaţa din România prin distribuitorul său Exclusiv Cosmetics, prima linie de geluri colorate de unghii, care se aplica precum un lac si are rezistenta unui gel.
UN PRODUS REVOLUTIONAR PE PIAŢA GELURILOR SOAK-OFF

Jessica, gardianul unghiilor sănătoase, lansează pe piaţa din România prin distribuitorul său Exclusiv Cosmetics, prima linie de geluri colorate de unghii, care se aplica precum un lac si are rezistenta unui gel.

Sistemul GELeration Soak-Off Gel Polish, noua tehnologie lansată la Hollywood, reprezintă un hibrid între gelurile şi lacurile de unghii, oferind o culoare fantastică, care rezistă între 3 si 4 saptamani şi se usucă în doar cateva secunde.

GELeration Soak-Off Gel Polish este un produs usor de aplicat, care ofera unghiei naturale o finisare lipsită de imperfecţiuni şi se îndepartează în doar cateva minute prin aplicarea unei soluţii speciale.

GELeration Soak-Off Gel Polish îmbrăţisează filozofia Jessica de îngrijire a unghiei naturale, protejand-o chiar sub acest strat de gel special şi este disponibil acum şi în România în 26 dintre cele mai populare nuanţe din paleta cromatica Jessica.
Formula GELeration Soak-Off Gel Polish reprezintă un complex din răşini şi polimeri, ce conferă produsului o textură şi o stralucire de gel, iar unghiei naturale un plus de rezistenţă, fără a-i afecta sănătatea.
 
Tehnologia GELeration este deja în curs de patentare.
Asemeni lacurilor Jessica, gelurile colorate GELeration sunt eco-friendly, nu contin Formaldehide, Toluen si DBP.


GELeration Soak-Off Gel Polish se aplică exact ca un lac de unghii, dar are rezistenţa unui GEL.

Inovatia GELeration Soak-Off Gel Polish
•    Arată ca un lac şi are rezistenţa unui gel
•    Tehnica simplă de aplicare
•    Rezistă pe unghii între 3-4 săptămâni
•    Rezistenţă la ciobire
•    Nu se exfoliază
•    Luciul arată exact ca în prima zi de aplicare
•    Protejează unghia naturală şi previne ruperea ei
•    Se usucă în cateva secunde, fără imperfectiuni
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Raluca S pe 31 Mai 2011, 09:07
    :((

    Buna, Am folosit si eu aceste produse si din pacate in afara faptului ca rezista pe unghii cam 3 saptamani nu am gasit nimik bun... Mi-au distrus complet unghiile si acum le tratez ...exfoliere, ingalbenire sunt doar cateva simptome... Deci recomandarea mea - NU!

    0
    1

  • elena pe 24 Ian 2011, 17:04
    il gasiti si la mine!!!

    sunt manichiurista fetelor si lucrez cu acest produs care este absolut fenomenal,lucrez si acasa la domiciliul clientului si la un pret foarte rezonabil!nr meu de telefon este 0726339413ma puteti contacta pentru mai multe detalii!va pup

    0
    0

  • Marina ;) pe 18 Ian 2011, 20:44
    @ Raluca

    "Partea proasta este ca acest gel colorant se poate aplica numai in saloanele de specialitate, deoarece in procesul de aplicare este necesara o lampa cu lumina LED, iar pentru indepartare se foloseste o solutie speciala din aceeasi gama." "Pentru cele interesate de preturi am aflat ca acest tip de manichiura costa in jur de 145 lei (manichiura si aplicarea lacului gel), iar indepartarea produsului de pe unghii costa 30 lei si se face in saloanele speializate. Distribuitorul lacurilor Jessica este Exclusiv Cosmetics. Un lac de unghii Jessica are pretul de 45 lei." Ai detalii aici: http://shoppingtherapy-cristina.blogspot.com/2010/12/geleration-soak-off-gel-polish-by.html

    0
    0

  • Raluca pe 1 Ian 2011, 21:57
    OK.Si unde-l gasim??????????

    Buna vestea dar articolul este incomplet. Marketingul nu face nimic fara vanzari...deci de unde-l luam? A ajuns si in saloane??? Este absolut enervant sa citesti articole incomplete, mai bine nu le mai faceti, decat sa le faceti prost.

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod