Gelee Interdit - Summer 2011 Make up Collection Givenchy!

Noua colectie de make up Acid Summer Givenchy, este o adevarata explozie de culori, inspirata din calatoriile lui Nicholas Degennes, directorul creativ al casei Givenchy, din atmosfera electrizanta a neonului, si din tendintele in moda care predomina sezonul acesta. Noul venit se alatura familiei Interdit, care contine deja Rouge Interdit, Rouge Interdit Shine si Gloss Interdit.
Noua colectie de make up Acid Summer Givenchy, este o adevarata explozie de culori, inspirata  din calatoriile lui Nicholas Degennes, directorul creativ al casei Givenchy, din atmosfera electrizanta a neonului, si din tendintele in moda care predomina sezonul acesta.  Noul venit se alatura familiei Interdit, care contine deja Rouge Interdit, Rouge Interdit Shine si Gloss Interdit.

O transparenta colorata, sclipitoare, intr-un balsam cu o multime de proprietati benefice. Imediat dupa aplicare, proprietatile de hidratare si de umplere isi produc efectele datorita microsferelor de acid hialuronic (o substanta naturala prezenta in piele).
Actionand imediat, acestea aluneca pe liniile fine de pe buze si, asemeni unor buretei, umplu cu apa suprafata pielii, captand-o si retinand-o pentru a netezi buzele.

Pe termen lung, proprietatile de revitalizare si de netezire isi fac efectul prin actiunea unui extract botanic care stimuleaza reinnoirea celulara din epiderma pentru a ajuta la prevenirea acumularii de celule moarte.  Hidratarea este stimulata de uleiul de camelina, un ingredient care se gaseste in toate produsele care apartin liniei Interdit, pentru a conferi o atingere finala a confortului.
Pentru a evidentia culorile, aplicatorul sau si capacul de metal amplifica acest interludiu al luminii.

Din cele 13 nuante diferite ale liniei Gelee D’Interdit, trei culori vii si aprinse au fost alese de Nicolas Degennes pentru a completa colectia ACID SUMMER. Vibranta si feminina floare fucsie in Explosive Raspberry; Un violet magnetic, voluptos, cu Electric Purple si Neon Orange, extravagant, luminos. Produsele se gasesc exclusiv in magazinele Sephora la pretul de 101 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod