Gel pentru curatarea fetei cu extract de angelica

L’Occitane a ales pentru noua gama de produse pentru ingrijirea fetei, o planta cu proprietati uimitoare de hidratare si care confera, in acelasi timp, luminozitate, astfel incat pielea este radianta si perfect hidratata. Planta din familia Umbelliferae, cunoscuta pentru vitalitatea ei senzationala, angelica creste uimitor de repede datorita abilitatii ei exceptionale de a absorbi o cantitate mare de apa.
L’Occitane a ales pentru noua gama de produse pentru ingrijirea fetei, o planta cu proprietati uimitoare de hidratare si care confera, in acelasi timp, luminozitate, astfel incat pielea este radianta si perfect hidratata.  Planta din familia Umbelliferae, cunoscuta pentru vitalitatea ei senzationala, angelica creste uimitor de repede datorita abilitatii ei exceptionale de a absorbi o cantitate mare de apa.

L’Occitane a studiat proprietatile exceptionale de hidratare si revitalizare ale angelicai si a utilizat uleiul esential obtinut din aceasta uimitoare planta, ca principal ingredient al unei noi game pentru ingrijirea fetei.  Pentru prima data in industria cosmetica, laboratoarele L’Occitane au conceput un complex patentat alcatuit din doua extracte din radacina de angelica care confera pielii hidratare si luminozitate.

Acest gel de curatare delicat se transforma intr-o spuma usoara care indeparteaza complet orice urma de machiaj si impuritatile, protejand filmul hidrolipidic al pielii si conferind pielii o luminozitate naturala.
Ingrediente: apa din flori de angelica, ulei esential de angelica, agenti de curatare derivati din plante.

Pret: 73 lei
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod