Gama Klorane cu Chinina

Gama Klorane cu Chinina ofera rezultate vizibile de combatere a alopeciei (caderii parului) si de fortifiere, de la radacina pana la varfuri, folosind doua ingrediente active natural cu proprietati demonstrate - chinina si cofeina.

Gama Klorane cu Chinina ofera rezultate vizibile de combatere a alopeciei (caderii parului) si de fortifiere, de la radacina pana la varfuri, folosind  doua ingrediente active natural cu proprietati demonstrate - chinina si cofeina.


Actiunea chininei asupra microcirculatiei de la nivelul scalpului, pentru stimularea cresterii parului, este brevetata stiintific ca inovatie de Laboratoarele Klorane.

Gama cuprinde:

Sampon cu chinina si vitamina B Klorane Chinina, 400 ml. Pret: 50 RON

Dedicat parului obosit si lipsit de stralucire, contribuie la stimularea cresterii si revigorarea sa.

Regleaza seboreea, iar vitamina B8 ofera parului energia de crestere necesara.

Balsam pe baza de chinina si vitamina B Klorane Chinina, 150 ml, Pret: 39 RON

Dedicat parului obosit sau aplicarii dupa tratamentele pentru prevenirea alopeciei, acest balsam combina extractul de chinchina cu complexul de vitamine B (B5, B6, B8) pentru revigorarea structurii parului si stimularea cresterii. Revigoreaza parul, il descurca si ii reda rezistenta.

Spray cu tratament de atac impotriva caderii parului Klorane Chinina – compus activ din cofeina - Klorane Cure de Force, 125 ml.
Pret: 150 ron


Imbunatateste microcirculatia si stimuleaza cresterea parului. Se pulverizeaza pe scalp, dar si pe lungimea parului pentru fortifiere. Eficienta crescuta a tratamentului se vede inca de la primele utilizari. Se aplica de 2-3 ori/saptamana timp de 6 saptamani, pe parul uscat sau umed. Un singur flacon asigura un tratament complet. Nu lasa parul gras sau aderent, asigura o coafare usoara si are un parfum placut de lemn.

Produsele sunt disponibile in toate farmaciile din tara.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod