GALA WELLA 2018 – în cuvinte și în imagini

Seara de 3 octombrie 2018 va rămâne memorabilă. Pentru că scena Sălii Polivalente a strălucit la propriu în cadrul Galei Wella 2018. A fost un show de excepție care a punctat aniversarea de 25 de ani a brandului Wella Professionals în România.

Pe 3 octombrie, stiliștii Wella Professionals s-au întrecut în creativitate mai mult decît oricând. Evenimentul Wella Professionals a avut următoarele puncte de atracție: parada concurenților de la Concursurile Națioanale de Coafură, Stage is Yours, Collections by Wella România Teams, show-ul e coafură susținut de Alexis Ferrer, Wella Global Top Artist și premierea concurenților de la concursurile de coafură.


Au urcat pe scenă 50 de finaliști ai concursurilor de coafură, tunsoare și culoare, pentru ca mai târziu să cunoaștem câștigatorii celor 4 secțiuni de concurs National Trend Vision Awards și am trăit finală națională a competiției live.


Concursul a premiat cei mai talentați coafori din România și a desemnat reprezentanții României la Evenimentul international Wella Professionals de la Lisabona din noiembrie 2018. Aceștia sunt Lucian Ilie de la Artist Salon din București și Roxana Elena Rotaru din Iași de la salonul L'ArteDonna Carina.

Câștigătorii celor 4 secțiuni ale concursurilor de coafură au fost:

Maria Alexandra Bota - AVANGARDA saloane partenere, salon Headline Studio & Academy, Cluj Napoca


Roxana Mihaela Jar - AVANGARDA saloane echipa Wella, salon Artist Salon & Academy, București


Adrian Rosu - CUT & COLOR MEN saloane partenere, salon L'Arte Donna Carina, Iași


Bogdan Stefan Monoranu - CUT & COLOR MEN saloane echipa Wella, Z Salon, Sibiu


Ioana Blaga - COLOR & STYLING saloane echipa Wella, salon Vision Corner, Tg Mureș


Vicentiu Ioan Moisiu - COLOR & CUT saloane partenere, salon Maison Charmante, Sibiu

Show-ul de aseară a adus pe scenă colecțiile saloanelor partenere.

Stage is Yours. Am admirat tunsori și look-uri create de 6 saloane de top din România: Headline Studio (Cluj), Catwalk by Ramona Mîndru (Cluj), Abstract Studio (București), Abbate Salon (Bucuresti) și The One (Barlad).


Un alt punct fierbinte al serii l-a reprezentat prezentarea colecțiilor  Academiilor de Hairstyling -  Z Salon din Sibiu by Septimiu Zavate și Artist Salon&Academy by Lucian Busuioc.


Aseară, totul a fost despre tunsoare, noutate și păr lung. În 2018, mai mult dect oricând, Gala Wella a mizat pe culoare. Pe suprize. Pe breaking news.  În cadrul evenimentului de ieri a avut loc lansarea oficială a noii tehnici de colorare Koleston Perfect with ME+.

Prima si unicul brand de colorare profesională a părului care are înglobează tehnologii umitoare Pure Balance Technology și ME+. Rolul lor? Să creeze o culoare vibrantă și să protejeze părul după colorare, dar, în același timp să reducă riscul dezvoltării de alergii la vopseaua de păr.

Finalul Galei i-a aparținut lui Alexis Ferrer  - Global Top Artist Wella Professionals care a umit publicul cu creațiile sale uimitoare prin simplitatea sofisticată, magică, atît de ying și yang.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod