Fusion - un nou concept de epilare definitivă customizată

Epilarea Definitiva Customizata FUSION se realizeaza pe baza tehnologiilor de epilare definitiva cu laser dioda si IPL (lumina intens pulsata), dupa o analiza amanuntita a fototipului fiecarui client. Astfel, specialistii Nomasvello verifica tipul de par si de piele al clientilor si, in functie de specificul fiecaruia, sugereaza un plan de tratament personalizat.  Persoanele cu firul de par negru si gros si cu pielea inchisa la culoare vor efectua tratamente cu laser dioda, in timp ce persoanele cu foliculi pilosi deschisi la culoare si cu pielea alba vor beneficia de epilare definitiva cu IPL.
Tehnologiile folosite sunt marca proprie, fiind elaborate de catre Laboratoarele de Cercetare si Dezoltare Nomasvello din Spania.

Pe langa toate aceste avantaje, serviciile Nomasvello se remarca prin utilizarea unei tehnologii proprii de ultima generatie, prin specialistii acreditati si prin protocolul de lucru international, toate acestea asigurand rezultatele optime ale tratamentelor. Mai mult, saloanele din retea asigura epilarea definitiva si pe piele bronzata in conditii de maxima siguranta si eficienta, prin tehnologia Sun&SAFE.
Brandul Nomasvello (No+Vello), Liderul Mondial in Epilare Definitiva si Rejuvenare cu IPL,  a inaugurat conceptul FUSION de Epilare Definitiva Customizata, printr-un eveniment sustinut in gradina Jubile Concept.  La La evenimentul care a avut loc in data de 18 iunie 2019 au participat bloggeri, jurnalisti si persoane publice din Romania, alaturi de partenerii retelei de infrumusetare.

Printre invitatii speciali s-au numarat vedetele Amalia Enache, Livia Dila, Livia Graur, Daniela Gyorfi, Nadine, Andreea Antonescu, Andreea Gherasim, Betty Stroe, Camelia Baltoi, Diana Pirvu si Laura Dinca, actuala iubita a lui Cristi Boureanu.  Cu ocazia evenimentului din 18 iunie, a fost lansat in mod oficial conceptul FUSION Nomasvello, care implica tratamente customizate de Epilare Definitiva, utilizand un mix al tehnologiilor proprii Laser Dioda, respectiv IPL (lumina intens pulsata).
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod