Frumusete fără bătrânețe pentru părul tău. 4 produse esențiale pentru o o cură anti-aging

Tinerețe fără bătrânețe? Strălucire și vitalitate eternă pentru părul tău? Se poate cu o singură condiție, să ai o rutină de îngrijire elaborată și disciplinată. În caz contrar și părul va îmbătrâni. Asa cum se intampla si cu pielea, dacă nu îi acorzi îngrijirea cerută, părul se mătuiește. Rădăcina fibrei capilare devine tot mai devitalizată, iar firele se subțiază tot mai mult.

Ce putem face? Stilista Wella Professionals, Antoaneta Stoican, membru în echipa creativă de top hairstyliști, punctează.

Azi, avem ingrediente senzaționale integrate în produsele de îngrijire ale părului, care păstrează vitalitatea și sănătatea acestuia.

Alege mereu un șampon anti-aging

El vine să energizeze și să revigoreze poadoaba capilară. Grație vitaminei E, panthenolului și untului de karite, șamponul pentru păr matur hrănește și hidratează intens părul. Așa că e un must să îl folosești.

Mască de păr hidratantă

Hidratarea este esențială dacă visezi la un păr sănătos. Ce ai de făcut? E simplu! Aplici o mască de păr hidratantă o dată pe săptămâna.

Sfatul nostru? Mizează pe măștile care conțin ulei de argan, macadamia sau cele cu extract de mătase.

Ține aproape de un ser fortifiant

“Părul deteriorat poate fi recunoscut cu ușurință după aspectul mat, poros și aspru. Tratamentul ser Nutri Enrich este un produs care întărește rezistența firului și îl face mai puternic,” recomandă hairstylistul. Tratamentul ser Nutri Enrich conține o serie de ingrediente care întăresc firul de păr din interior spre exterior. Acesta actionează prin umplerea golurilor apărute la nivelul cuticulei.

Atuurile lui?
•    Goji Berry - bogat în vitamine, minerale și peptide
•    Acidul Oleic și Panthenolul - asigură hidratarea și hrănirea părului
•    Vitamina E - protejează părul împotriva radicalilor liberi

Uleiurile naturale sunt un must pentru o podoabă capilară de invidiat. Specialistul Wella Professionals  recomandă să aplici uleiul înainte de a te spăla pe cap. Fie că optezi pentru ulei de argan, camelia, jojoba sau clasicul ulei de cocos, este important să le masezi bine pentru a beneficia de toate propietățile lor.

Așteaptă măcar 15 minute înainte de șamponare pentru a te bucura de un păr glossy, complet revitalizat! Preț recomandat Invigo Nutri Enrich Repair Serum 8 fiole de 10 ml - 124 lei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod