FOREO UFO isi face debutul la New York Fashion Week printr-un parteneriat cu Victoria Beckham

Cel mai asteptat device facial, FOREO UFO (Ur Future Obsession) si-a facut debutul in cadrul New York Fashion Week printr-un parteneriat cu Victoria Beckham pentru prezentarea colectiei Autumn Winter 2018. Dupa lansarea de success in cadrul Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas, acest debut a fost prima aparitie publica in care s-a folosit prototipul UFO.

In calitate de partener exclusiv de beauty al prezentarii, toate modelele au beneficiat in backstage de un tratament facial complet de 90 de secunde cu UFO – prima masca smart din lume.
Modelele au apreciat experienta FOREO si au declarant: “Iubesc acest UFO“.

Noul UFO combina terapia LED cu crioterapie si termoterapie, alaturi de pulsatii T-Sonic pentru a activa cu success masca “Make my day“. Tratamentul Make my day incepe cu 30 de secunde de termoterapie si lumina LED rosie pentru a pregati tenul si a deschide porii. Urmatoarele 30 de secunde integreaza pulsatii sonice pentru a imbunatatii absorbtia ingredientelor din masca. Ultimele 30 de secunde constau in lumina LED verde si pulsatii scazute in intensitate pentru a netezii tenul si a-i reda stralucirea.
Tratamentul complet a redat modelelor un ten neted si stralucitor.

Dupa tratament, modelele au trecut la aranjarea parului si make-up unde legendara artista Pat McGrath a creat look-uri naturale care complimenteaza un ten perfect si fresh. UFO, ca de altfel toate inventiile FOREO este realizat din silicon medical si este 100% wateroproof. Lansarea oficiala este preconizata in luna aprilie insa UFO poate fi precomandat aici www.foreo.com/ufo.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod