FOREO lanseaza UFO Smart Mask si revolutioneaza tendintele globale de beauty

Brandul suedez FOREO lanseaza cel mai nou device hi-tech de beauty, UFO, la Consumer Electronics Show in Las Vegas, facandu-l disponibil pentru precomenzi. FOREO UFO este prima masca faciala smart care ofera un tratament facial la nivel de spa in doar 90 de secunde, combinand terapia LED cu crioterapie, thermo-terapie si pulsatii T-Sonic controlate prin smart-phone-ul tau.

Mastile de fata au fost cel mai mare trend de beauty in 2017, fiind cel mai cautat produs al categoriei si reprezentand mai mult de 40% din vanzarile online ale companiilor de beauty la nivel global. Cu lansarea UFO, FOREO isi doreste sa declanseze o revolutie a mastilor faciale.

Noul device FOREO UFO a fost dezvoltat in secret de mai bine de 4 ani si a fost dezvaluit la CES in Las vegas, unde mii de persoane au venit sa vada aparatul revolutionary high-tech.

UFO are un pret de retail de 279 Euro, in timp ce UFO mini de 179 Euro. Pentru precomenzi pe Kickstarter, primii care vor comanda vor beneficia de un discount de 50%.

Tintind aceasta epidemie a mastilor de fata, FOREO demonstreaza cum UFO livreaza un tratament facial complet in doar 90 de secunde, distribuind egal esenta de masca pe toata suprafata fetei, in timp ce diverse functii permit activarea ingredientelor pentru a penetra in profunzime in straturile pielii.

Beneficiile UFO

●    Utilizeaza tehnologia hyper-infusion, combinand incalzirea pentru a deschide porii, pulsatile T-Sonic care infuzeaza instant ingredientele in piele pentru ca apoi crioterapia sa sigileze ingredientele active si sa redea fermitatea tenului.
●    Include un spectru de terapie LED, incluzand beneficii anti ageing (lumina rosie), iluminare (lumina verde) si anti acnee (lumina albastra).
●    Fiecare tratament incorporeaza o combinatie atent aleasa de temperatura si pulsatii pentru un efect maxim si un masaj facial relaxant

Tratamentul cu mastile UFO

Aparatul functioneaza cu mastile UFO special create din microfibra foarte subtire, special create pentru rutina de dimineata sau cea de seara.

Mastile smart UFO sunt realizate din micro-fibra infuzata cu extracte de plante si fructe, uleiluri botanice concentrate si apa naturala din flori. Fiecare masca se imperecheaza cu o rutina tratament UFO. Sunt disponibile doua masti:

Masca ‘Make My Day’

Contine Acid hialuronic si Alge rosii pentru o hidratare profunda oferind protectie impotriva poluarii. Tratamentul incepe cu 30 de secunde de termo-terapie si lumina LED rosie pentru a pregati pielea si a deschide porii. Urmatoarele 30 de secunde integreaza pulsatii T-Sonic pentru a imbunatatii absorbtia mastii. Ultimele 30 de secunde ofera lumina LED verde si pulsatii mai joase pentru a oferi luminozitate si fermitate.

Masca ‘Call It A Night’

Contine Ginseng si ulei de masline pentru a hrani si revitaliza – o formula care rehidrateaza pielea pe parcursul noptii.
Tratamentul incepe cu 30 de secunde de pulsatii T-Sonic la frecventa inalta combinate cu termo terapie si lumina LED rosie pentru a infuza masca in piele. Apoi pulsatiile T-Sonic scad in intensitate si termoterapia se dezactiveaza, pentru a permite circulatia sangelui si pentru a reda elasticitatea pielii.

Beneficii controlate de Aplicatia de mobil

UFO poate fi controlat prin aplicatia de mobil FOREO, unde cele doua tratamente sunt pre-programate. Mai mult, prin intermediul aplicatiei se pot comanda instant mastile cu un simplu click si se pot seta intensitatile si setarile pentru a personaliza tratamentul.

Mai mult, UFO are toate beneficiile FOREO si anume este dezvoltat din silicon medical, este 100% rezistent la apa si se incarca la USB. UFO este disponibil momentan doar pentru precomanda pe Kickstarter urmand a fi lansat la nivel global in aprilie 2018.

Pentru mai multe informatii puteti vizita www.foreo.com.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod