FOREO - cadoul perfect de sarbatori!

Pielea radianta si stralucitoare este cel mai bun cadou pe care il poti oferi in acest sezon de sarbatori! Dispozitivele de curatare de ultima generatie FOREO iti ofera o experienta superioara de curatare a tenului si rezultate revolutionare pentru anul urmator. Iata care sunt propunerile de cadouri de la FOREO pentru cei dragi sau pentru tine:

Here & There Set

Perfect pentru tine sau pentru cei dragi de Craciun, setul Here & There este un vis devenit realitate! Dispunand de doua dispozitive LUNA: LUNA mini 2 si LUNA play, acest set exclusiv te ajuta sa obti un ten radiant si pur si simplu curat.
Setul este disponibil in magazinele Douglas si pe www.emag.ro la pretul de 653 lei.

LUNA play smart

Este primul smart coach inteligent de frumusete din lume care, utilizand tehnologia Bluetooth se conecteaza la aplicatia FOREO si analizeaza nivelurile de hidratare ale pielii si reda imediat o rutina personalizata de curatare. LUNA play smart este disponibil cu o reducere de 25% in magazinele Douglas, DM drogerie markt si pe www.emag.ro

UFO mini


FOREO UFO mini combina cinci tehnologii diferite pentru a crea un tratament facial la nivel de spa la tine acasa în doar 90 de secunde.
Tehnologia Hyper-infusion foloseste incalzirea pentru a deschide porii, pulsatiile T-Sonic ajuta la infuzarea ingredientelor active in piele pentru a intari pielea si a-I reda stralucirea. Terapia cu lumina LED: albastru (anti-acnee), verde (anti-oboseala) si rosu (anti-imbatranire) sunt componentele care fac UFO mini magic. UFO mini este disponibil cu o reducere de 20% in magazinele Douglas si pe www.emag.ro

Da, este timpul sa te bucuri de cea mai frumoasa si vesela perioada a anului. Ei bine, indiferent daca lista ta este imensa sau doar astepti mici cadouri, tine minte sa le spui celor dragi exact ce iti doresti cu adevarat sa primesti.
Pielea radianta si stralucitoare este cel mai bun cadou pe care il poti oferi in acest sezon de sarbatori!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod