Feminohelp Unghii - ser concentrat pentru regenerarea unghiilor și a cuticulelor

Serul Feminohelp Unghii este un produs eficient, accesibil și ușor de integrat în rutina zilnică. Formula inovatoare, îmbogățită cu 5 uleiuri naturale, întărește și restaurează unghia, protejând-o împotriva ruperii și despicării. Grație concentrației mari de ingrediente active, unghiile fragile și mate devin netede, puternice și lucioase fără prea mare bătaie de cap. Aplicatorul sub formă de pensulă al produsului Feminohelp Unghii distribuie ușor și precis produsul pe întreaga suprafață, masând delicat unghiile și cuticulele și accelerând astfel penetrarea ingredientelor active ale serului.

Pentru a obține efectul maxim asupra unghiei, Feminohelp Unghii se aplică direct pe unghiile naturale în perioada de pauză dintre sesiunile de ojă semipermanentă sau de fiecare dată înainte de utilizarea ojei obișnuite.

Aplicarea serului concentrat pe unghiile cu ojă normală sau semipermanentă va acționa asupra cuticulelor, menținând astfel efectul sănătos și hidratat al unghiilor pe termen lung.

Ingredientele active: ulei de argan - regenerează eficient unghiile și cuticulele uscate; ulei de ricin - renumit pentru proprietățile de regenerare, crește rezistența unghiilor și le conferă strălucire, hrănind și hidratând cuticulele; ulei de masline - hidratează intensiv și hrănește unghiile deteriorate și cuticulele; ulei de susan - înmoaie cuticulele dure din jurul unghiei și calmează iritațiile si ulei de avocado - netezește și hrănește cuticulele uscate și crăpate din jurul unghiei.

Produsul este disponibil intr-un ambalaj de 2 ml, sub forma unui creion si poate fi utilizat atât pentru unghiile de la mâini, cât și de la picioare.
Cât despre utilizare, nimic mai simplu: rotește capătul creionului în sensul indicat de săgeată, până când se eliberează uleiul. Aplică uleiul cu pensula pe conturul unghiei, masând cu mișcari circulare de la vârful degetului spre mână până când serul se absoarbe complet. Acesta poate fi utilizat zilnic înainte, dar și după manichiura și pedichiură.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod