Face contouring, noul trend în industria estetică noninvazivă

Face contouring a devenit un fenomen în materie de machiaj fiind promovat la nivel internațional de faimoasa Kim Kardashian. Prin jocul cu umbre și luminozitate, imperfecțiunile chipului pot fi astfel mascate cu brio. O față rotundă poate fi îngustată, nasul lat, la fel, pomeții accentuați, iar linia mandibulei pronunțată.

Iată că un astfel de rezultat estetic atrăgător poate fi acum obținut și în mod natural, fără machiaj și fără intervenții estetice invazive. Medicul estetician Iancu Morad realizează această intervenție în România reușind să perfecționeze trăsăturile feței, în special să întinerească zona mandibulară, printr-o procedură rapidă și eficientă, ce nu necesită operație, anestezie sau perioadă de recuperare.

“Odată cu înaintarea în vârstă, pielea se lasă, la fel și linia mandibulară, n mai avem trăsăturile ferme ca odinioară.
Se pierde linia dintre unghiul madibular și menton, ceea ce oferă aspectul de față căzută și îmbătrânită. Este unul din cele mai neplăcute ale îmbătrânirii pentru că ne afectează întregul aspect facial. Ne dorim astfel să găsim o soluție miraculoasă care să ne ofere efect de lifting, să avem linia mandibulei mai pronunțată, ca în tinerețe, dar, dacă este posibil, fără operație. Medicina estetică neinvazivă evoluează, iar, în acest caz, putem vorbi de două tratamente.
Primul este un tratament injectabil cu o substanță care este formată din cristale de calciu.
Este un produs care este echivalent cu acidul hialuronic, dar este mult mai concentrat și oferă o posibilitate mult mai mare de întindere a pielii. Odată injectat în zona dorită, acesta stimulează colagenul, iar, la 3-4 luni după injectare, produce efectul complet și dă un aspect întinerit feței. Acest gen de tratament se poate efectua la clinica Luxury Aesthetics și costă între 350-500 Euro. În cazul persoanelor trecute de vârsta de 60 de ani, procedura de face contouring implică folosirea de fire resorbabile de suspensie, care se introduc sub piele și, cu ajutorul cărora, se obține efect de lifting, chipul capătă un aspect vizibil întinerit.
Costul acestei proceduri este între 750-950 de Euro
”, declară medicul Iancu Morad.

Procedurile sunt realizate de Dr. Iancu Morad în clinicile Luxury Aesthetics din București (Str. Hatmanul Arbore 12) și Constanța (Str. Bogdan Vodă 75).
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod