Exfoliază delicat zonele hiperpigmentate pentru un aspect uniform

Hiperpigmentarea pielii necesită o exfoliere delicată, care să contribuie la redobândirea unui aspect uniform pigmentat al pielii. AgeSpot-Care™ Cream, de la Secom®, este o cremă iluminatoare cu efect exfoliant delicat. Crema conține un complex de acizi alfa-hidroxilici (10%) (acid glicolic în formă patentată Glypure 70, acizi citric și tartaric), precum și vitamina E și coenzima Q10 care conferă pielii un aspect tânăr prin efect antiaging.

Acțiunea acizilor alfa-hidroxilici este potențată de adaosul de lemn dulce, iar uleiul de tea tree, cel de cocos și untul de shea contribuie la hidratarea intensă a pielii.

De asemenea, conținutul de l-arginină, extractul de gălbenele și uleiul din semințe de borago asigură o acțiune echilibrată.

AgeSpot-Care™ Cream inhibă sinteza pigmentului melanic prin reducerea acțiunii tirozinazei, enzima responsabilă cu sinteza melaninei. Produsul îndepărtează de asemenea straturile de celule încărcate excesiv cu pigment melanic, impuritățile și celulele devitalizate, susține regenerarea cutanată prin creșterea ratei de înlocuire a celulelor epidermice și are efect antioxidant, pentru reducerea efectelor negative ale radicalilor liberi.

Crema stimulează sinteza colagenică, refacerea țesutului epidermic și calmează pielea sensibilă, reducând roșeata și uscarea pielii. Protejează și îngrijește pielea cu cele mai eficiente soluții naturale pentru frumusețe de la Secom®.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod