Esențele de parfum Infinite Love

Cum procedezi când nu stai bine cu banii, dar îți dorești totuși să porți cele mai bune parfumuri? Un nou magazin vine cu soluția: esențele de parfum Infinite Love.
O nouă idee face furori printre femeile care vor să poarte parfumurile preferate fără să cheltuiască prea mult. Infinite Love oferă esențe moderne, similare cu rețetele celor mai cunoscute parfumuri lansate pe piața în ultimii ani. Venit în România de doar un an, magazinul de parfumuri Infinite Love s-a poziționat pe piață ca alternativă “value for money” pentru persoanele pasionate de esențele parfumurilor celebre, și nu de etichete.  Alternativa Infinite Love are esența parfumului preferat și garantează o durată mult mai lungă a efectului, la un preț foarte accesibil.

Magazinul online pune la dispoziție peste 300 de parfumuri pentru femei și bărbați, similare cu parfumurile lansate pe piață în ultimii ani.
Selecția este diversă - consumatorii pot alege parfumuri cu esențe florale, lemnoase, fructate, citrice și orientale, de seară sau de zi, pentru toate anotimpurile.  Colecția vine însoțită de prețuri foarte accesibile:     15 RON - 8 ml;   59 RON - 50ml;   84 RON - 100ml.

Aceste parfumuri tind să prindă foarte bine în rândul femeilor pasionate de smart shopping.  La doar un an de la sosirea în România și inaugurarea a șapte magazine în toată țara, Infinite Love deschide cel de-al patrulea magazin din București în cel mai nou mall din capitală, Mega Mall.
Lansarea vine însoțită de o serie de promoții aniversare inedite pentru România, de tipul BOGO (Buy One, Get One Free).

Pentru mai multe detalii legate de parfumurile parfumuri bărbătești și de damă din portofoliul Infinite Love, locații sau comenzi online, puteți vizita magazinul online Infinitelove.ro  sau trimite un mesaj pe pagina oficială de Facebook.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod