Epilator Philips

Gama de epilatoare Philips îţi oferă soluţii variate pentru o epilare eficientă şi confortabilă. Pentru rezultate impecabile obţinute în cel mai scurt timp, îţi recomandăm epilatorul Philips HP6578, din cea mai nouă generaţie de epilatoare, Philips Satin Perfect.
Gama de epilatoare Philips îţi oferă soluţii variate pentru o epilare eficientă şi confortabilă. Pentru rezultate impecabile obţinute în cel mai scurt timp, îţi recomandăm epilatorul Philips HP6578, din cea mai nouă generaţie de epilatoare, Philips Satin Perfect. Datorită capului de epilare extra-lat, cu discuri ceramice texturate, acesta smulge firul de păr rapid, dintr-o singură mişcare. Astfel, accelerezi epilarea şi economiseşti timp, bucurându-te totodată de o piele netedă şi catifelată pentru săptămâni întregi.

Epilatorul este antialergic, protejând pielea prin prevenirea iritării.
Este dotat cu un sistem automat de ridicare a firelor de păr prin vibraţii subtile, care îndepărtează firele lipite de piele, precum şi un sistem de masaj activ care stimulează pielea pentru mai mult confort în timpul epilării. Acest cap de înaltă performanţă pivotează pentru a urma conturul corpului, pentru un contact optim cu pielea. Sistemul Optilight luminează suprafata pielii şi evidenţiază fiecare fir de păr.
Aparatul mai este dotat cu sistem de control al presiunii, pentru a nu te răni atunci cand apesi prea tare, cap de epilare lavabil pentru mai multa igienă, perie de curăţare şi gentuţă pentru depozitare şi protecţie.

Setul complet include un epilator de precizie suplimentar, fără fir, ideal pentru zonele delicate, pe care il poţi purta în geantă, o pensetă inteligentă cu fascicul luminos şi oglindă pentru sprâncene, precum şi un cap de radere separat şi un pieptene pentru raderea, tunderea şi conturarea zonelor sensibile.


Preţ epilator Philips HP6578: 533 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod