Epilare definitiva fara durere

Unul dintre cele mai performante aparate pentru epilare definitiva din lume - laserul ALEXANDRITE, MOTUS AX de la DEKA reprezinta standardul de aur la nivel mondial, fiind cel mai rapid si cel mai eficient laser datorita timpului redus de lucru, a numarului scazut de sedinte si a confortului clientilor.

Rezultatele uimitoare (disparitia firelor de par intr-un procent urias, circa 70% intr-o singura sedinta) sunt atinse gratie lungimii de unda folosite, de 755 nm, specifica pigmentului firului de par, fara ca pielea sau alti cromofori din structura sa (vase de sange, apa) sa aiba de suferit.

Ba mai mult, laserul si-a dovedit eficienta si in tratamentul hiperpigmentarilor localizate (efelide sau pistrui, lentigo solar, hiprepigmentari post inflamatorii).

Noul aplicator Moveo, de 20 de mm, dubleaza capacitatea de transmisie a energiei laser catre piele, comparativ cu alte tipuri de laser. Miscarile simple si circulare elimina parul nedorit intr-un mod rapid, sigur, eficient si nedureros. Softul integrat permite alegerea rapida a parametrilor de tratament in functie de orice tip de piele”, spune doctorul Florin Juravle, Clinica Statera.

Sistemul de raciere integrat garanteaza maximum de confort si protectie.

Zona tratata este incalzita gradual, firele de par fiind distruse fara efecte secundare pentru pacient. “Alexandrite este eficient si in tratarea pacientilor cu tegument deschis la culoare (fototipcutanat I-III). Spre deosebire de alte dispozitive pentru epilare, laserul Alexandrite este eficient si in cazul firelor de par mai subtiri, putin pigmentate, cum ar fi cele de la nivel facial, fiind utilizat in prezent cu succes in cele mai mari clinici de specialitate din lume.” Procedura de epilare definitiva poate fi efectuata la clinica Statera (Sos.
Kiseleff Nr. 55, Vila 9, ap 2, Sector 1, Bucuresti, Telefon : 0737.41.41.45).

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod