Enrique Iglesias Prezintă Primul Lui Parfum Masterbrand

Deeply Yours Pentru El si pentru Ea
„Pentru mine, parfumul constituie un rol esenţial în jocul pasiunii. Sunt multe moduri în care pasiunea poate să aducă oamenii împreună. Există pasiunea dintre doi indivizi, dar există, de asemenea, şi pasiunea profundă care mă apropie de fanii mei și de muzica mea. Aceste conexiuni emoţionale au devenit o sursă de inspirație pentru noile mele parfumuri, Deeply Yours pentru El şi pentru Ea.”

Enrique Iglesias

Venerat de bărbaţi şi adorat de femei, Enrique Iglesias rămâne unul dintre cele mai importante superstaruri din lume. A vândut peste 100 de milioane de albume în lumea întreagă şi deţine recordul pentru locul 1 ocupat cel mai mult timp, adică 41 de săptămâni consecutive, în Bilboard`s Latin Songs chart, cu piesa „Bailando”.
Enrique a cântat pe arenele din 109 oraşe mari şi a câştigat Grammy-uri pentru piesele sale, Billboard Awards pentru vânzări şi distincţii ASCAP pentru textele sale, toate acestea propulsându-l în categoria celor mai de succes artişti spanioli din toate timpurile. După toate aceste succese în lumea muzicii, Enrique debutează cu parfumul lui Masterbrand: Deeply Yours pentru El și pentru Ea, nu numai ca răspuns la cererea fanelor, dar şi pentru a sublinia importanţa atracţiei atât de des evidenţiată în versurile sale. Deeply Yours încapsulează magnetismul irezistibil dintre două persoane care nu se pot ignora.
Este pur și simplu puterea atracţiei. Captivantă şi interesantă. Senzuală şi pasionată.

Deeply Yours Pentru Ea -

Un amestec ispititor şi feminin de note florale şi de fructe care captivează toate simţurile. O explozie palpitantă de grapefruit, mandarină şi măr verde trezeşte dorinţa înainte de a fi combinată cu aroma graţioasă de frezie, trandafir şi piersică catifelată. În cele din urmă, lemnul de santal vibrant şi amestescul cremos de mosc și  vanilie senzuală creează o combinație seducătoare.

Atracţia irezistibilă a lui Deeply Yours este oglindită de ambalajul de lux. Sticla cilindrică lucioasă şi cutia mată sunt învelite cu benzi argintii frapante, ca şi cum ar ţine parfumul în siguranţă.
Sursa de inspiraţie pentru aceste benzi distincte, care se regăsesc atât la parfumurile pentru bărbaţi, cât şi pentru femei vine de la faimoasele brăţări de piele pe care le poartă întotdeauna Enrique. Exprimând masculinitate modernă, parfumul şi cutia de la Deeply Yours For Him sunt de o culoare gri-albastră foarte frumoasă, în timp ce la Deeply Yours for Her culoarea este de un piersic pal, care emană o feminitate fermecătoare.

Deeply Yours de Enrique Iglesias, mireasma atracţiei pentru el şi pentru ea. Parfumier:  Nicolas Beaulieu (IFF)

ENRIQUE IGLESIAS  EDT 30ml                       87 RON

ENRIQUE IGLESIAS  EDT 50ml                     108 RON

ENRIQUE IGLESIAS  EDT 100ml                   134 RON

ENRIQUE IGLESIAS  DNS 75ml                      29 RON

ENRIQUE IGLESIAS  BS 150ml                       23 RON

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod