EMOZIONE, noul parfum Salvatore Ferragamo!

Salvatore Ferragamo reușește să recreeze cele mai intense emoții ale femeilor odată cu lansarea noului parfum EMOZIONE!

Salvatore Ferragamo a căutat neîncetat și a descoperit inspirația în cea mai eminentă femeie a timpului!

Femeia care nu strălucește doar datorită succesului de care se bucură , ci și prin emoția, armonia, încrederea în sine și eleganță pe care o emană.

Inspirat din filosofia și viziunea fondatorilor, Salvatore Ferragamo creează o apă de parfum iconică pentru femeia ce își dorește cu toată ființa clipe autentice, momente reale, desăvârșite.

Un parfum clasic, dar modern ce decodează plăcerea provocată de emoțiii și împliniri: EMOZIONE.

Un parfum cu fațete multiple, care combină buchete florale feminine cu texturi lemnoase, rafinate și prețioase și o atingere senzuală, elegantă de note ciprate.

Strălucirea și prospețimea Bergamotelor zemoase este echilibrată de notele pudrate de Iris și Piersică Albă pentru o senzație catifelată.

Notele de mijloc emană feminitate și eleganță prin buchetele delicate de Bujori, Trandafiri senzuali de Bulgaria și note aromate, intense de Heliotrop.

O îmbrățișare armonioasă între notele misterioase de Patchuli și cele intense de Piele de căprioară, îmbogățită de un voal somptuos de Mosc Alb.

Campania de publicitate prezintă o poveste plină de emoțiii, un portret al feminitățiii și armoniei reprezentat de top modelul internațional, Malgosia Bela. Un pasaj în timp, un moment de reflecție proprie, bogat în gesturi cu un caracter personal, intim, ce exprimă esența emoțiilor și transmite un simț contemporan de siguranță înnăscută.

Un scurt metraj ce combină două tonalități diferite de emoțiii: intimitate și expresie, introspecție și experiență, reflectând frumusețea interioară a femeii.

Acest nou parfum cu adevarat surprinzator este disponibil in magazine incepand din luna februarie.

Pret Salvatore Ferragamo Emozione 50ml EDP: 385lei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod