Eficiență maximă în epilarea IPL: ADENA EFB Beaute

Epilarea pe termen lung este una dintre cele mai solicitate proceduri cosmetice de femei și bărbați deopotrivă.
Dacă tratamentele clasice promiteau rezultate doar persoanelor cu fir de păr negru și piele albă, fiind riscante pentru fototipurile închise, astăzi aparatul ADENA, dezvoltat de specialiștii în IPL delaEFB Beaute Paris, aduce rezultate de excepție indiferent de fototipul de piele printr-o procedură lipsită de durere, eficientă și fără risc de arsuri.

În medie, o femeie își îndepărtează părul prin epilare de 12 ori pe lună, ceea ce echivalează cu 7,718 de ori într-o durată medie de viață, motiv pentru care atât de multe persoane apelează la laser sau IPL pentru îndepărtarea părului. “Dacă în stadiile incipiente ale epilării definitive tratamentul aducea rezultate doar celor cu o culoare deschisă a părului, inovațiile tehnologice au permis apariția pe piață a unor dispozitive care oferă confort în utilizare și rezultate superiore aparatelor clasice.
Unul dintre aparatele care s-au remarcat în acest sens este ADENA, dezvoltat de liderii în proiectarea și fabricarea de echipamente cu impulsuri de lumină (IPL) - EFB Beaute Paris”, explică doamna doctor Alina Suru, specialist dermatolog în cadrul Clinicii Hebra Dermatologie.

Aparatul înglobează tehnologie inovativă cu 17 patente, reușind performanța de a elimina permanent prin foto-epilare inclusiv firele de păr alb și blond, care nu au putut fi distruse anterior de impulsuri de lumină. În paralel, tratamentul reduce pilozitatea excesivă în probleme precum hirsutismul şi hipertricoza. Nu în ultimul rând, ADENA și celelalte echipamente cu lumină intens pulsată EFB sunt singurele aparate din lume ce asigură un nivel de e nergie stabil și constant, ceea ce face ca tratamentele să fie mai eficiente.

Principiile de funcționare
Epilarea de lungă durată este o procedură medico-estetică ce utilizează un fascicul de lumină intens pulsat pentru a îndepărta părul nedorit.
Lumina va ținti cromoforul, pigmentul din firul de păr, iar căldura generată va distruge foliculul pilos și va inhiba creșterea viitoare a părului. Unul din avantajele care diferențiază ADENA de alte aparate existente pe piață este acela că asigură rezultate de excepție chiar și în cazul firelor albe și blonde, dar și în cazul fototipurilor de piele închisă la culoare, spre deosebire de alte aparate unde există riscul de arsuri în cazul epilarii IPL.

“ADENA EFB Beaute este ideal pentru foto-epilare de lungă durată a pielii sensibile: pielea este stimulată mai rapid, crescând treptat temperatura rădăcinilor firelor de păr pentru a le distruge”, adaugă specialistul dermatolog. Este recomandat ca epilarea definitivă să fie efectuată într-o clinică specializată în acest sens, care deține aparatură omologată, pentru a evita fie ineficiența metodei, fie reacții adverse.
 
"Dacă personalul nu este nepregătit, nu oferă informațiile necesare, nu distinge situațîi în care există contraindicații sau nu utilizează parametri optimi ai aparatelor, rezultatelor pot întârzia să apară sau, în cazurile mai grave, pacienții pot fi expuși unor riscuri cum ar fi arsuri, depigmentari etc.
În ceea ce privește aparatele pentru utilizarea la domiciliu, întâlnite tot mai frecvent în ultimii ani, nu există încă studii care să compare eficiența lor versus eficiența epilarii în cabinetul medical. Dacă se optează pentru acest tip de aparate, este recomandată respectarea cu atenție a instrucțiunilor, pentru a reduce riscul de vătămare, în special la nivelul ochilor”, atenționează doamna doctor Alina Suru, specialist dermatolog în cadrul Clinicii Hebra Dermatologie.

Contraindicații
Tratamentul cu ADENA EFB Beaute este interzis femeilor sarcinate și în cazul tratamentelor cu medicamente (fotosensibilizante) care prezintă contraindicații legate de utilizarea luminii pulsate. Totodată, tratamentul este interzis în formele de epilepsie, dacă există stimulatoare cardiace, defibrilator intern etc. Ca măsuri de precauție, este interzisă utilizarea unor produse fotosensibilizante cu mai puțin de 7 zile înainte de tratament (loțiuni autobronzante, activatori, gel de duș autobronzant etc.), iar zonele cu tatuaje, pete suspecte sau boli de piele (inclusiv pete, inflamație, alunițe, tumori sau melanoame, psoriazis, herpes etc.) vor fi evitate.
Expunerea la soare sau la razele UV cu cel puțin 4 săptămâni înainte de tratament și 1 săptămână după tratament este interzisă.
   

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod